om underholdning · Tvserieanbefalinger

Tvserieanbefalinger

I det siste har jeg kommet over en god del  fine tvserier som jeg igjen vil tipse dere om.  Jeg følger det amerikanske sendeskjemaet  for tvseriene under ,og for de som vil streame online(se tvseriene gratis online) er bl.a Sidereel.com og Freetvonline gode og gratis valg. For de som ikke har noe mot å betale en slant kan sjekke ut casttv.com.

Blue Bloods
Denne tvserien går på TV2 torsdager ca kl 22.30 og det har kommet totalt 2 sesonger av  tvserien som handler om en familie i  New York hvorav mesteparten er med i NYPD(New York Police Department). Vi følger med  på både oppturer og nedturer.
/Linket
Jeg har begynt fra scratch og ser fra sesong 1 når,men hender jeg ser  på de nyeste episodene på til TV2..

Generelt elsker jeg å følge med på krimserier og selvom denne sjangeren innenfor tvserier har blitt litt «utvannet» så tror jeg denne politiserien kan gjøre det bra.

The Secret Circle
Denne tvserien er basert på bøkene med samme navn som er  skrevet av L.J Smith (The Vampire Diaries)

Tvserien omhandler 16 år gamle Cassie som flytter fra California til en liten småby som heter Chance Harbor i Washington for å bo med sin bestemor etter at moren hennes omkomi en brann. Etter hennes ankomst blir hun kontaktet av en gruppe ungdommer som hevder at de alle sammen er en del av en hemmelig  gruppe av hekser . Cassie skjønner at ting ikke er som det skal være og oppholdet blir noe annet enn hun hadde  forventet seg.

//Linket

Kevin Williamson som også er produsent av tvserien «Vampire Diaries» er én mange som er med på å lage denne serien. Det er foreløpig bare 1 sesong av tvserien. Er ikke sikker på når denne tvserien kommer på norske tvskjermer,men kommer nok til å si fra til dere!

Once upon a time

Først når jeg så denne teaseren til denne tvserien var jeg en smule skepsis,men ble helt bergtatt etter første episode og det er et spennende tvseriekonsept.En av seriens skapere  er Adam Horrowitz som igjen har vært med på å skape  den populære tvserien«Lost».

/Linket

Les mer hva tvserien handler om her! Denne tvserien går på TVNORGE søndager kl.19:30 og er på sesong 1.  Du kan se tvserien på nett tv  her!(merk: du må betale for å se den på TVNORGEs webtv)

Modern Family

Denne situasjonkomedien har jeg fulgt med på en stund og det er kommet 3 sesonger av den hittil. Kanskje ikke den «nyeste» av tvseriene jeg nevner i dette innlegget,men ville skvise den inn i anbefalingen.

/Linket

Serien sentrerer seg rundt en nokså «moderne» familie hvor vi får følge dem på en litt annerledes måte. Serien er lagt opp til å være en slags «dokumentar» og viser dagliglivet til en litt dysfunksjonell familie på en satirsk måte.

Ved siden av «The Big Bang Theory» er denne her én av mine favoritt komedier. Foruten å ha vunnet «Golden Globe» og 2 «Emmy» priser ,har serien vunnet 34 priser og vært nominert til 83.

Tvserien går på TV2,men jeg usikker på tidspunktet .

Body of Proof

Enda en ny  krimserie som jeg har begynt å følge med  på ,og serien omhandler en tidligere nevrokirurg som etter en bilulykke ikke kan lenger praktisere sitt yrke. Etter hun kommer seg fra ulykken starter hun som «Medical Examiner» (husker ikke det norske ordet i skrivende øyeblikk).  Megan(Dana Delany)  har en unik måte å tilnærme seg løsninger på drap som igjen fører at hun ofte kommer i klammeri med sine sjefer.

/Linket

Kan vel si at denne tvserien er en krysning mellom CSI blandet med litt Bones. Selve hovedpersonen «Megan» minner meg litt om «Temperance ‘Bones’ Brennan» fra tvserien «Bones», bare med høye hæler og litt mer følelser.

Tvserien går på TVNORGE søndager kl.22:30 og er på første sesong i Norge,men det i USA er tvserien på sesong 2.

 

Håper dere fikk noen nye tvserier å se på! Legg gjerne igjen deres tvserie tips under! For andre tvserie tips sjekk under menyknappen «Tvfavoritter» rett ovenfor.

 

 

13 kommentarer om “Tvserieanbefalinger

    1. Nej,Body of proof er kanskje ikke den nyskapende kriminal serien.Men synes det er fin pga Dana Delany spiller i den:) Hun fra frustrerte fruer.=)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s