Bildeprosjekt(-er) · My Bucketlist

My Bucketlist #005

Jeg har fulgt med lenge på hennes show «The Oprah Winfrey Show» og hun har opprettet mye foruten å jobbet seg opp fra ingenting til å bli en innflytelsesrik kvinne.Så det hadde vært kult å få møtt henne.

Publisert den 1.februar 2012 @ 16.30

28 kommentarer om “My Bucketlist #005

  1. Oprah er en stor inspirasjon. Jeg blir helt satt ut når jeg tenker på hva hun har utrettet i løpet av sin karriere. Tenk å være et så stort forbilde for så mange mennesker over hele verden. Fantastisk. Det hadde definitivt vært stort å få æren av å møte henne, ja.

  2. Haha, hadde nok ikke hatt noe i mot å møte henne, men tror jeg skal fylle min bucket liste med kanskje litt mer sannsynlige ting, kommer nok aldri til å dunke borti henne på gata :p

    1. hehe:P Tror ikke jeg kommer til å møte henne på gata,men det går ann å håpe 🙂 heh. Må ha noen litt sånne «drømme-mål» som kanskje ikke er oppnåelige. hehe

  3. Hehe good luck!!! er vel like vanskelig å nå henne som Obama!! Men er enig i at hun har oppnådd mye, tøff dame! Selv om jeg har hørt hun kan være ganske kald og uinteressert i sine gjester når kamera er slått av.

    1. hehe,takk:) Er nok bare et av de uoppnålige ønskene på listen,men det hadde vært kult. Ja, man vet jo aldri hvordan sånne store stjerner er i virkeligheten.Men inntrykket er at hun er veldig imøtekommende og snill.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s