Om bloggeren/Om Nina

You can read a short summary «About me»  at the end off this entry!

(C)Foto: Privat

Hei,og velkommen til min blogg.

Jeg er en en 31 årig kvinne som er oppvokst på et lite sted kalt Gjerdrum. Nå bor jeg i Lillestrøm. Blogging har jeg gjort av og på i 11-12 år på ulike plattformer hvor av WordPress jeg har vært lengst.

Jeg er en musikk elsker og hører gjerne på alt fra Led Zeppelin til Lady Gaga.  Foruten det kan du alltid finne meg en god bok ettersom jeg er en bokelsker av natur(her er bokbloggen som beviser det). Når jeg ikke leser eller hører på musikk tar jeg gjerne bilder, strikker, går på kino med venninner og drikker masse kaffe eller ser på tvserier. En ny oppdaget hobby er grønneplanter. I 2020 var året hvor jeg ble en planteforelder delux.

I juni 2015 ble jeg ferdig med studiene mine og har nå en bachelorgrad i «Bibliotek-og informasjonsvitenskap».  Etter å jobbet som vikar i seks måneder fikk jeg endelig fast jobb som barne- og ungdomsbibliotekar. Nå har jeg jobbet på Eidsvoll bibliotek i 6 år til sammen.

 

Gjennom mesteparten av barneskolen,og I 2012 var jeg også med på en P3 dokumentar hvor en journalist fant tre jenter som het det samme og var født i samme årstall. Der forteller jeg litt om hvordan jeg opplevde å bli mobbet gjennom hele barneskolen og ungdomsskolen . Sjekk ut dokumentaren her!alfakrøll)gmail.com


I’ll try to sum up «about me» here, so. My name is Nina (age:31) and I grew up in Gjerdrum (a small town just 3 miles north from Oslo). Now I live in Lillestrøm. Just finished with my BA in «library and informationscience» and i’m working as a librarian now.

I’m a optimistic soul who love to take pictures,read books,knit, green plants, listen to music,watch movie or tv shows,blog and be with my friends & my family.  We have a family cat called Miley. We adopted her  in 2010,  from the Animal Rescue Center(adopt don’t shop!). We love her very much ❤ Sadly she passed away in November 2018.

If there is more you wondering about,just ask your question right under or send me an email: ninacg89@icloud.com

11 kommentarer om “Om bloggeren/Om Nina

 1. Åh, for en NYDELIG katt! Tuxedo-katter er bare helt utrolige! Hun så ut som en bestemt liten frøken 😉

 2. Du virker som en interessant og fremragende quinde.
  Liker spesielt det studiet du studere, samt din fascinasjon for bøker. 🙂

  Hvordan er det å studere “Antikk kultur og klassisk språk” med fokus på Arkeologi (klassisk)?
  Det var et av studiene jeg en gang vurderte, men avslo siden jeg ikke ville flytte til Oslo. 😛

  1. Takker og bukker for det komplimentet:)
   Det er et kjempe fint emnet,og du lærer mye variert både fra antikken og arkeologien. vi på antikke studier for vært med på forelesninger som arkeologi studentene med bachelor i bare det har.

 3. Å, jeg blir så glad når jeg ser andre som også elsker twilight bøkene og filmene og er stolt av det 😀 Jeg syntes bare folk rynker på nesen over min «besettelse». Og pusen din Bella var veldig søt 🙂

  1. Så bra at du elsker twilight ! Jeg har en pute med edward i senga mi,og masse twilight stuff! 🙂 hehe. Folk er litt merkelig mot Twilight:) Bella er dverghamsteret mitt,og pusen min heter Miley:)hehe

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s