I min bokverden

Tenkte jeg skulle lage en liten samle side her, med en oversikt over bøker jeg har lest(ikke liste opp alle(ennå),men linke til den fine siden bokelskere.no som har oversikt). Jeg har egen bokblogg som dere kan besøke her for mer oppdatert info om hvilke bøker jeg har lest og ulike lese mål!

Du kan stikke innom profilen min på nettstedet bokelskere.no,der har jeg oversikt over de bøkene som er i min bokhylle,som jeg har lest og husker.

Books

Ved å klikke her kommer du til min kjære gamle blogg,hvor det er kategorien «Litteratur og annet» som er der. Her kan du lese tidligere bokanmeldelser/anbefalinger, og annet som er knyttet til litteratur.

http://weheartit.com/entry/5851200 // @ wehearit.com

Hvis du snoker på denne linken kommer du til direkte til profilen på bokelskere.no,og kan se hva som er i min «online» bokhylle, se hvilke bøker som er favorittene mine eller se hvilke jeg har planer om å lese .

Det er gratis å melde seg inn,enkelt og grei,så har du oversikten over alle dine bøker.

Bokbloggerturnéen(skjermdump)

Jeg har meldt meg på et prosjekt som kalles «Bokbloggturnéen»  som drives av Cappelen Damm ,og her kan du melde deg på,få en bok tilsendt og skrive en bokanmeldelse av boken. Deretter linker du til neste blogger som   også fått den samme boka,og den forut deg.

Cappelen søker på den måte å få ulike synspunkter. Det går i mest ungdomsbøker og barnebøker,men hender av og til de sender ut annen type bøker for eldre også.

Men hvis dere har noen boktips å komme med er det bare å skrible de ned i kommentar feltet!

Besøk min bokblogg her! All relatert til bøker og bokomtaler vil komme der!

7 kommentarer om “I min bokverden

 1. Det er veldig my fine bøker, men klarer aldri å fullføre en. Har ikke konsentrasjon nok til å lese alle sidene. Da blir det heller en film : )

 2. årh, mange bøker! jeg har begynt å «the house of night»-serien, og den er ganske bra, så du kan glede deg til å begynne på «marked». ikke sånn typisk vampyrserie, og det er BRA. så leser jeg også «the vampire diaries» (skal begynne på bok 3 + 4 i påskeferien), og de bøkene er også ganske bra. så gleder jeg meg til å begynne på «the hunger games», for de bøkene skal tydeligvis også være ganske gode!

  1. hehe,det er mange bøker der:) skulle gjerne hatt et eget personlig bibliotek:Dhihi. Men foreløpig får jeg holde meg unna bokshopping pga jeg har en laaaaaang liste jeg må lese. Elsker jo bøker<3 Jeg gleder meg til å begynne på "House of night serien" og Vampire diaires serien!:) men hørt mye variert på VD.
   Men hvem skriver "hunger games?"

   1. jeg bør egentlig også holde meg unna bokshopping, for jeg har alt for mange bøker jeg må lese. hun som skriver «the hunger games» heter suzanne collins.

   2. hehe:) da må vi holde sammen vettu! jeg må holde meg unna bokhandel i dag. skal på kjøpesenteret med en venninne av meg idag.hehe:)
    da vet jeg hvem som har skrevet de bøkene:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s