om min hverdag

I en botanisk hage

Er jeg å finne i dag. Idag skal jeg tusle rundt i «Botanisk Hage» i Oslo og suse rundt på museum(-er). Synes det er fint med sånne dager hvor man får lekt litt turist og være litt kulturell.

Skal ikke være alene idag,men ha med meg Hanne K og det ser ut som været er på vår side. Kameraet mitt er fulladet og batteri er trøkt inn. Sist gang vi var på en av våres «ekspedisjoner» rundt i Oslo området,da til Holmenkollen, glemte jeg å ta inn selve batteriet til kameraet. Geniet som jeg er tok med kameraet,men som sagt ikke noe batteri.

//linket

Nå skal jeg se til at alt er pakket og klart i veska! Så blogges vi utover tirsdagen,hvis ikke i morgen!

//linket

Dine tirsdagsplaner?

Håper alle får en fin dag! Vil bare minne på at jeg er videre i en fotokonkurranse hos VampBea,og lurte på om du hadde et par minutters tid til å titte innom denne siden,og se på bidragene. Blir kjempe glad hvis du stemmer på mitt bilde(nr 7).Takk på forhånd!

->Botanisk Hage I Oslo(oslo travel guide)
->Hva er en botanisk hage?


 

12 kommentarer om “I en botanisk hage

  1. Så moro og være turist i egen by 🙂

    SV: Ja det er mange som har flyskrekk og det er helt forferdelig. En ting er sikkert; Jeg skal ha rådene ovenfor i bakhodet neste gang 😀

    1. Det er det:) Mye jeg ikke har sett av Oslo ennå.:)

      //du får som du sier selv ha de rådene i bakhodet:) Så blir det bedre for hver gang med flyr,ta et steg og gangen:)

  2. Tilbaketråkk: Humlenes dans «
    1. Du får prøve å røske med deg noen da:) hehe. Det var kjempe fint der, fikk ikke se alle hagene. men skal nok tilbake en tur:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.