om bilder og sånt · om min hverdag · om mine følelser og tanker

The dream about the perfect picture

Det var i drømmen dette bildet dukket opp,bilde som jeg hadde visst nok tatt i min drøm. En drøm som nå er lengst forbigått mine knagger,som jeg henger ting jeg skal huske på i topplokket mitt. Husker såvidt hva det handlet om,det var noe skumle greier,men likevel var det noe med bildet som fikk meg til å smile eller bli forundret.  Hadde nesten forventet at bilde skulle være på min kjære digital kamera når jeg våknet i dag tidlig,men endog det var nok bare en (veldig)virkelig drøm.

Jeg kom meg likevel ikke til blodgiving i dag og selvom jeg hadde vært «flink» ikke å klø eller pirke(noe som jeg er ekspert på),så kunne jeg likevel ikke gi blod. Jeg ringte i dag tidlig så jeg slapp å komme meg til A-hus,noe som ville tilsi tre bussbytting,kanskje to (men da hadde det tatt lengere tid).

Bra at de er så nøye,og det er jo jeg glad for. Ville jo ikke gjøre noe andre syke eller dårlig pga mitt blod. Du kan ikke gi blod når du bl.a er forkjølet/influensa (virus o.l), åpne sår(skrubbsår,kutt o.l) osv.

Selvom solen glimter til idag,så vinner blåsten over det varme og gode «strålene» fra solen. Har allerede vært ute en tur med moren min på en liten handletur. Blir med gåing for oss her hjemme ettersom far i huset  har operert noen nerver i foten sin pga en tidligere skade.

Idag gleder jeg meg til middagen, vi skal ha nemlig ha Laks m/pesto, tilbehør(pasta og fiskesaus).

Jeg er vanligvis ganske kresen,og da mener jeg kresen. Laksen hadde jeg ikke smakt før,men jeg hadde bestemt meg for å ikke like den rett og slett. Men i fjor en gang så ville vi her hjemme teste den ut med «rett tilbehør » og etter den tid har vi mer eller mindre hatt laks hver uke,med variasjoner (torsk o.l innemellom).

 

Det er så mye variasjoner du kan ha med laks,men foreløpig liker jeg «kokt»/stekt laks. Vi pleier å ta stekefolie og legger fisken der & legger masse gode grønnsaker i + krydrer det litt. Legger den i ovnen i ca. 20-25 minutter på 225 grader.

godfisk.no kan du finne mange varierte og gode fiskeoppskrifter!Anbefaler en tur innom der hvis du vil ut av den «vanlig» fisk m/poteter rutinen. (f.eks Pasta m/laks eller Wok med laks)

fine hestehovene titter opp gjennom all slags hinder.

Idag er vel planene ganske klare, nemlig begynne med å øve til kvalifiseringsprøven. Nå skal jeg gå gjennom alle kapittelene i arbeidsboka og gjøre 2-3 oppgaver pr kapittel(så ikke jeg bruker så alt for mye tid på det og henger meg opp i det).

Så skal jeg vel få med meg Criminal Minds og kanskje se et par episoder av Modern Family på pcen. Har blitt helt hektet på den  tvserien. Har du ikke sett Modern family er den til å anbefale! Lurer du hva Modern Family handler om? sjekk denne promoen på Youtube!


 

Reklamer

12 kommentarer om “The dream about the perfect picture

 1. Da kunne sikkert ikke jeg gitt blod uansett, for jeg har sår på fingrene nesten konstant x) iallfall små-gutt som følger av tørr hud… 😮

 2. Synd du ikke fikk komme å gi blod da, men som du sier så er det jo kjempe bra at dem er så strenge som dem er. 😉

  1. hehe:) skjønner godt det da, jeg håper jeg får bukt på psoriassisen så jeg kan gi blod. men så har jeg jo en kattepus som kan klore også. hehe.
   Ja,tror det går bedre med han nå som han har fått operert beinet:)går på krykker.

 3. Takk, takk! =) Matte er et logisk fag, med det krever en del arbeid!
  Får bare stå på… og så er det plutselig sommer (ferie) =)

  Høres forresten utrolig godt ut med laks, nam!

  1. Bare hyggelig=) ja,matte er jo logisk fag,og jeg kan huske fra vgs at det var mye arbeid.. hjernetrim.hehe:)
   gleder meg til sommerferie nå=)
   Anbefaler laks med pesto & pasta:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s