Filmomtale/tips · om underholdning

Helgens filmtips: Marley & Me

Denne helgen tenkte jeg skulle tipse  dere om en flott film som heter «Marley & Me«(på norsk: Marley & jeg) som sendes på TVNORGE kl.21.30 idag(lørdag). I filmens hovedroller finner vi bl.a Jennifer Aniston og Owen Wilson(og selvsagt hunden Marley).

/Linket

Hva handler filmen om?

 Nygifte John og Jenny Grogan bestemmer seg for å forlate den kalde Michigan-vinteren for å begynne et nytt liv i West Palm Beach, Florida. De får seg nytt hus og nye jobber, men i stedenfor barn skaffer de seg en labrador. Men Marley er ikke så lett å ha med å gjøre som de trodde.

 

/Linket

Denne filmen så jeg for et par måneder siden og jeg likte den kjempe godt.  Filmen er en amerikansk komedie fylt med både kjærlighet,pinlige øyeblikk og en dose triste øyeblikk.  Filmen er kanskje ikke den aller beste i sin sjanger,men det er noe spesielt med filmens handling og det med at den viser hvordan hunder fra de er små til de går bort er virkelig et familiemedlem.  Det spesielle båndet en hund har til  sin familie vises i filmen ,og jeg tror de som er hundeeier kan gjenkjenne seg mye av filmens historie og hvordan det er å oppdra en hund.

Etter jeg så filmen vokste lysten etter å få hund litt mer, selvom hunden i filmen er av den litt rampete sorten. Men vi her hjemme er super fornøyd med å være kattemennesker som av og til passer hunden som tilhører broren min og hans lille familie.

Filmen er basert på boka «Marley & Me: Life and Love with the World’s Worst Dog» av John Grogan som er en sann historie. Jeg har ennå ikke fått lest boka så jeg kan ikke si om boka er bedre enn filmen eller omvendt.

Somsagt går denne filmen på TVNORGE  kl.21.30 for de som er nysjerrig på filmen! Ellers så kan dere jo alltid leie/kjøpe den på DVD.

Noen som har sett filmen eller lest boka?

 

Publisert den 18.februar 2012 @ 17:30

http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0060817089

Reklamer

29 kommentarer om “Helgens filmtips: Marley & Me

  1. Har SÅ lyst til å se denne.. men tror jeg må ta den opp… tror ikke gubben vil se den hehe. Dessuten foretrekker jeg å stor-tute i fred… hehe 😉

    1. Så bra:) Den har gått 1 gang før på TVNORGE for ikke så lenge siden eller kanskje det var på tv3. hmm. husker ikke helt hvilken tvkanal jeg så den på.hehe

  2. Jeg har den på dvd så har sett den flere ganger. Liker den veldig godt, den er morsom, nydelig og veldig trist på slutten. Gråter litt hver gang…for jeg tenker på hvordan det blir når min skjønne vofse forlater denne jord.

  3. Jeg så den i kveld, og har ikke grått så mye på evigheter. Jeg kommer nok alltid til å ha hund, men savner likevel min første hund. Gruer meg sykt til Chaplin blir gammel, heldigvis er det veldig lenge til ❤

  4. Så filmen..hehe men vet liksom ikke helt om jeg liker den eller ikke.. vet liksom ikke hvorfor. Kanskje jeg må se den igjen. Men en hudefilm å anbefale er Haichiko…det er en vakker film!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s