På godt & Vondt... · Walking down memory lane

Tilbakeblikk: Dagbokinnlegg

Drev å ryddet i en  skuff  på rommet mitt her om dagen,og fant et notis blokk som jeg brukte som dagbok i en liten periode for 6 år siden. Det er merkelig å gå gjennom gamle ting, minner som blir vekket til livet og arr som for lengst var borte.

//linket

Dette utdraget under har jeg skrevet ordrett fra «dagboka» mi,og viser til en periode på ungdomsskole hvor mobbing/plagingen var ille. Har skrevet mye om dette før,og min historie. De som vil lese det kan titte innom menyknappen «Om bloggeren/Om Nina» for å lese mer.

Fredag 15.april 2005 uke 15

«Endelig helg! Jippi:)Har vært hos tannlegen på Kløfta idag og borra to hull og skal ditt den 27.april..Men nok om det. Jeg og C. Er på samme prosjekt gruppe,eller vi valgte det selv da.Men hun vil ikke fremføre på fredagen neste uke foran alle på trinnet.De kommer til å le.Jeg vet det selv og er dritnervøs. Men jeg må bare bite «tenna» sammen,må få gode karakterer.Vi har valgt teknologi/forskning/utvikling.

Ja, fant skoa mi i søppelkassa idag med noen andres sko,men på min var det en ekkel stor tyggis på.Ekkelt.Men jeg vet ikke om de/dem mente det,eller ville bare tulle.Det var jo noen andre sko også . Men jeg blir ikke kvitt den følelsen at det var med vilje.Jeg er ikke akkurat den mest «populære» jenta på skolen. De fleiper og irriterer meg.Det er ikke bare meg de plager eller ser stygt på.[…]»

//linket

Jeg husker delvis denne hendelsen, i det siste året på 10,klasse så måtte vi alle ha på oss innesko/tøfler. Den dagen fant jeg mine oppi en av søppelkassene inne. Virker kanskje ikke som «big deal»,men det er en av mange mange ting som skjedde iløpet av ungdomskolen. Ville bare publisere dette innlegget, litt for vise innblikk hva mobbing gjør.Selvom innlegget ikke var av det mest følelses messige sorten.

Mobbing er noe som ingen burde være borti eller opplevd. Det er mange som har hatt 10x verre enn meg. Men felles for mobbing er vel at det etterlater usynelige arr. Arr som tar lengere tid å bearbeide og glemme..

Håper regjeringen og politikerne får til en mer løsningsorientert plan,som virker på langsikt enn bare kortsiktig.

 

7 kommentarer om “Tilbakeblikk: Dagbokinnlegg

  1. Jeg er enig med deg, mobbing er noe av det verste som finnes, det å diskriminere noen på noe slag er respektløst og viser mangel på empati. Jeg skulle ønske vi kunne bli kvitt det, i dag prates det heldigvis mer om det, og jeg er enig med deg, vi må kunne finne en løsning som varer. Vi må rett og slett lære alle at vi skal respektere hverandre, vi skal hylle hverandre, ikke trykke hverandre ned.

    1. Så bra at du er enig:) Mobbing er som du skriver i kommentaren, det verste som finnes.Jeg bare skjønner ikke at folk kan ha hjerte til å gjøre noe sånt mot et annet menneske. Det er viktig å respektere andre folk:)

  2. Det er så hyggelig å lese i dagbøker.. Jeg fant mine når jeg flyttet. Leste lenge i de 🙂

    SV: Bare hyggelig 🙂 Barbro har en kjempe fin blogg. Anbefaler deg å ta turen innom 😀

  3. Uff, ikke noe koselig å lese. Mobbing er helt forferdelig, og hvis du hadde gått til lærere og sagt at du fant skoene dine i søpla, pluss andre hendelser som kan ha sjedd så vedder jeg på at de ikke hadde gjort noen ting (ikke det at jeg vet om du tok dette opp med noen). Men lærere (forhåpentligvis ikke alle) virker ikke som de tar mobbing ordentlig, i alle fall ikke før i tida.

    1. nej, følte bare får å dele det. kom over gamle dagbøker her om dagen,eller en bok. hehe. Mobbing er forferdelig, på den tiden så gikk jeg ikke noe særlig videre med det. visste ikke hvem som gjorde det heller. utrolig lite lærerene gjorde i min tid når jg gikk på ungdomsskolen.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s