om min hverdag

Høsten på anmarsj

Høsten har kanskje ikke fått sitt grep om omgivelsene våre ennå, men man merker de små endringene i været begynner å komme. Selv om det er mange som helst vil tviholde på de siste varme solstrålene, har jeg ikke noe i mot at en annen årstid er på anmarsj.

Høsten byr på fantstisk forandringer i omgivelsene rundt oss med flotte farger på trærne blant annet. Luften blir litt friskere og kjøligere, og det er helt innenfor å dra frem litt tykkere gensere og gode skjerf. Det blir nok litt strikking for min del ettersom det ble litt mindre av det i starten av året pga en veldig dum skulder betennelse.

Høsten for meg blir en fylt med mye spennende og variert. De siste månedene av året kommer til å fly unna med mye spennende å gjøre på jobben , og så ser jeg frem til to konserter i november og desember (Sigrid konsert & Aurora konsert) .

Ellers så gleder jeg meg til å prøve mer av Klassisk Yoga utover høsten. Ble bitt av yoga basillen i våres. Anbefales å teste ut Yoga! Godt for både kropp og sjel!

Jeg håper alle får en flott høst i vente! 🍂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s