om min hverdag

Påskesol og friskmelding

Det var med et stort smil og godt humør, jeg tuslet fra jobb i dag. Vel viten om at jeg fra og med idag, er friskmeldt. Etter å vært nesten 3 måneder sykmeldt pga betennelse i skulder/nakken,kjente jeg det var ekstra fint å få kommet 100% i jobb igjen. Den siste måneden har jeg vært 40% sykmeldt. Så det har vært en gradvis tilbakekomst hvis jeg kan si det sånn. 

Nå skal jeg være flink til å følge treningsopplegget jeg har fått fra fysioterapeuten min , og ikke overdrive på jobben, og bære alt for mange bøker om gangen. 🙂 For jeg har virkelig savnet å komme på jobb og treffe mine kollegaer. Få treffe de «stamkunder» som kommer innom biblioteket for å låne bøker, og slå av en prat.


Påskeferien har såvidt begynt for meg og jeg ser frem til å slappe av litt ekstra før jobb hverdagen er tilbake igjen for fullt. Det blir som vanlig en påske fylt med gode leseropplevelser, krim på TV, familiekos og kanskje en kinotur. På bokbloggen min kommer jeg til iløpet av denne helgen, publisere et innlegg med bokanbefalinger (krim-edition). Så stikk innom her iløpet av helgen hvis du ønsker å få noen tips, til hva du kan lese i ferien.  Kom gjerne med boktips i kommentarfeltet hvis du brenner inne med en god bok å anbefale 🙂📚 

Håper alle sammen får en flott påskeferie! 

2 kommentarer om “Påskesol og friskmelding

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s