Bibliotekaryrket · om min hverdag

Fargerike dager 

Nordisk barnebokkonferanse (NBBK) er over for denne gangen. Nå har jeg vært hjemme 1 dag og jeg kan si at jeg fremdeles svever på en liten sky av inspirasjon. Dette var min aller første møte med både konferansen og ikke minst Stavanger by, og det gav mersmak. 

Man kan si med sikkert at mange folk som brenner for at barn skal få den rette inngang til bøkenes magiske verden. Det så jeg på konferansen. Under følger en rekke blinkskudd fra både konferansen og ikke mine små & flyktige utforskningsturer i Stavanger by. Så jeg anbefaler en tur innom NBBK neste gang det arrangeres. Og det er visst om to år hvis jeg ikke hørte helt feil. 🙂 Neste gang skal jeg ta meg mer tid til å utforske biblioteket i Stavanger (Sølvberget) og ikke minst byen. 

Med det ønsker jeg alle sammen en god helg. Helgen skal jeg bruke til å bli frisk fra en vond hoste og forkjølelse.  Så gleder jeg meg til å begynne og jobbe smått til neste uke. Forhåpentligvis tar det ikke så altfor lang tid før jeg får time hos en fysioterapeut, og få begynt med øvelser for skulderen/nakken min. 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s