Inspirasjon og tips · om diverse ting og tang

Sommerklar med Veet

1294_Veet_Header1_600x250

Nå som hjemme eksamen er levert og sommeren for min egen del kan starte; hva passer seg ikke bedre å gjøre leggene sine sommerklare?.

Jeg var heldig å få vært med på en Buzzador kampanje i regi av Veet og fått sjansen  til å teste  et par produkter for de. Under kommer jeg til si min mening om Veet EasyWax Electrical Roll-on Sett og Veet Precision Wax & Care . Det fulgte med en del Supreme Essence voksstrips som jeg prøvde på leggene i et lite område for å både øve,men også for å sjekke om jeg reagert på produktet.

Forut før dette har jeg ikke hatt noe suksess med det å vokse leggene mine  hjemme eller prøvd å få se vokset de på en skjønnhetssalong. Så før jeg prøvde meg på Veet EasyWax Electrica Roll-on Sett øvde jeg meg på «vokse» teknikken med Supreme Essence vokstrips som nevnt ovenfor.

Etter å testet ut om jeg reagerte på Veet voksen eller ei (noe som jeg ikke gjorde) ,så gikk jeg i dyst med roll on settet , og etter å varmet den opp i rundt 20 minutter(litt mer pga voksen ikke lot seg feste på teststrimmelen) kom jeg i gang med voksingen av leggene mine. Når man først får kommet i gang med Veet Easywax(+ litt prøving og feiling for min del) så blir resultatet bra! Øvelse gjør jo mester sier de! Resultatet ble bra og det gjorde faktisk ikke så vondt som jeg trodde det ville gjøre å vokse leggene sine.

Brosjyren med Veet EasyWax kunne gjerne hatt litt mer forklaring og kanskje litt tips til de som kanskje ikke helt har erfaring med dette. Foruten dette funket forklaringen på selve voksstripsene som fulgte med bra.

Til å teste Veet Precision Wax prøvde jeg å få litt bort småhår på overleppen.  Selve precision wax er enkel å håndtere og du trenger bare å varme opp litt vann i tekokeren og helle dette opp i en tekopp eller glass som tåler varme. Anvisningene på brosyjren som følger med precsion wax er enkel som også roll on settet,men funker til sitt formål å få brukeren til å komme i gang med voksing av ansikthår. Dette funket mye bedre enn voksingen av leggene ettersom jeg hadde fått øvd meg på det forut. Vokstrips følger med både til roll-on settet og precision wax , så du enkelt kan tilpasse hvor stor område du skal vokse. Men merk at det helst skal være 1 cm klaring på den siden du river med så du får godt takk.

1294_Veet_Header2_old_600x250

Mitt tips er å bite tenna sammen og riv fort. Områdene du vokser kan bli litt såre og nummen ,så en pause innemellom hvor du forsiktig stryker over området du nettopp har vokset  eller lar det puste litt, er å anbefale. Hvis du har en bra body lotion kan du gjerne ta på dette når du er ferdig.

Både precision wax og roll-on funker nok aller best på de som har hårvekst på ca 2-5 mm maks. Jeg hadde nok litt mer en anbefalt,men følte at den funket for det.Jeg har ikke noe særlig bra bilde av bruken av roll-on eller precision wax ettersom kameraet mitt streiket ,og dårlig mobilbilde av meg som øvde på  de enkle stripsene som fulgte med i pakken er alt jeg har dessverre.

2013-05-21 17.22.57

Så bunn i grunn er Veet å anbefale hvis du vil ha voksing hjemme og få best resultat som varer i 4 uker . Les nøye brosjyrene som følger med og test om du reagerer på produktet.

Når får godværet komme så jeg får vist frem mine litt ennå bleke,men ferdig vokset legger.

Lyst å bli en Buzzador og teste ut produkter gratis? Meld deg gratis inn her! Sjekk gjerne ut Buzzador sin Facebook side her!

©Bilder lånt fra Veet sin side hos Buzzador

Reklamer

5 kommentarer om “Sommerklar med Veet

  1. Har fått vokset leggene en gang for lenge siden, men da hadde jeg visst ikke lange nok hår, så det ble ikke så veldig bra. Er egentlig ganske skeptisk om det kommer til å holde bort hårveksten lengre enn hvis jeg shaver, så da føler jeg den smerten blir litt unødvendig :p

  2. Jeg bruker epilator. Det krever mye mindre forberedelser og tid på å manne seg opp til å dra av voks-stripsen, men like bra, om ikke bedre resultat 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s