om min hverdag · Oppsummeringer

Mars 2013

mars2012copyrightatninacg
Da er det på tide med oppsummering av måneden som har gått.

Skole

2013-03-09 19.25.42

Mars måneden på skolen har gått i innleverings oppgave og det vanlig med pensumlesing & forelesninger. Innleverings oppgaven er heldigvis levert inn allerede og den gruppen min valgte handlet om Virgina Woolf roman «Til fyret»(To the lighthouse). Vi skulle velge 5 ulike bokomslag og deretter tolke de og hvorvidt en av de fem passer bedre til bokas tematikk.

Konferanse

2013-03-14 11.02.55

I forbindelse med jobben slang jeg meg på en Konferanse kalt Ung 3.0 som handler ungdom og medieliv. Dagen var fylt med masse interessante innlegg og foredragsholdere ,og vi fikk også et live intervju (endog over tlf) med Frode Grytten. Konferansen var i Drammen på Union Scene.

2013-03-14 16.31.36

Københavntur

I midten av mars tok jeg og Nina m turen over til København med DFDS PEARL SEAWAYS. Det var en tur fylt med utforskning av båt,spise god mat,taxfree,casinoturer og barturer. Ikke minst 7 timer i København da båten lå til kai. De 7 timene gikk innmari fort,men vi fikk gjort en del. Bl.a en tur innom København Zoo.

københavnbilder2013mars

Instagram

Mars måneden har jeg ikke vært så flink å oppdatere bloggen med hva jeg poster på min instagram konto. Under er en liten smakebit på hvordan min mars måned så ut.

instagramatninacgmars

Litteratur

Mars måneden har vært en laber måned ifht lesing av annet en pensumlitteratur. Bokhjerte brister litt når man ser på de fine og flotte bøkene som står ulest i bokhyllene mine.Det ble totalt 4 bøker lest iløpet av mars måned ,men ikke av den tyngste sorten. Bokbloggen er ikke så mye oppdatert pga mye skole og pensum,men sånn blir det.

Månedens sang


En annen jeg anbefaler er «Pompeii» av Bastille.

Månedens Tvserie(-r)

followinggrimm

Pga Påskeferien har jeg endelig fått sett en del tvserier og det har gått mest i «Grimm» og «The Following». To av mange flotte & bra tvserier jeg følger(og anbefaler)!For de som er nysjerrig på tvseriene kan sjekke ut promo klipp på Grimm her og The Following her!

Påskeferie

Årets påskeferie var fylt med mye familekos, jobbing og mye filmtitting. Pensum ble lagt litt på hylla for en liten stund, og det var deilig å kunne slappe av helt. Følte jeg trengte det!

CIMG0266

Hvordan var din mars måned?

Følg meg på instagram,twitter eller Facebook. 
Reklamer

10 kommentarer om “Mars 2013

  1. Har vel vært en ganske bra måned for meg også, var i alle fall supert med påskeferie! Følte tiden gikk så utrolig fort før påskeferie, og det var så mye jeg stresset med, så det var godt å få faktisk tid til å gjøre unna en del ting 😉

    Hørtes ut som du har hatt en fin måned i alle fall 🙂 Var jo super koselig på Danskebåten tur selvfølgelig 😀

    1. Så fint å høre at mars mnd var bra for deg:) Synes selv at tiden forut før påske gikk over fort. 🙂 Følte det var deilig å kunne slappe av i påskeferien:)

  2. Å heldige du som har vore på Københavtur då! Ser ut til at mars har vore ein bra månad 🙂 Det har vore det her og, herleg feriemånad!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s