om bilder og sånt · om min hverdag · Reise og Livsstil

OSLO-KØBENHAVN

CIMG0019

CIMG0031

CIMG0257 CIMG0260 CIMG0201

CIMG0185 CIMG0168 CIMG0167 CIMG0112 CIMG0074 CIMG0061 CIMG0093 CIMG0057

CIMG0247

Det var et knippe av bildene jeg knipset under Københavnturen med Nina M. som var fra den 19.mars-21.mars. Vi dro med DFDS Pearl Seaways en nokså guffen tirsdag ettermiddag ,men det gufne været samt litt bølger gjorde ikke noe med forventningene til København besøket.

Vel ombord spiste  vi  en kjempe god biffmiddag med dessert , spilte litt på casino(hvor vi tapte litt penger), smakte på drinker som både var alkoholfrie og med alkohol, og ikke minst fordrev vi tiden med å utforske båten og spille medbragt brettspill. Vel fremme i København ble vi møtt av snø og et par minusgrader men det stoppet ikke oss fra å oppleve det København hadde å by på.

Vi bestemte oss for å sjekke ut København Zoo aller først ,og vi fikk se en del dyr før vi tok metroen tilbake hvor Strøget var det siste vi sjekket ut. Tror vi gjerne skulle hatt et par time ekstra i land,men den tiden vi hadde til rådighet brukte vi godt og fikk opplevd en del.

For de som vil se mer bilder fra turen  kan sjekke ut Flickr albumet her!Så regner jeg med at Nina M. poster sine bilder etterhvert på bloggen sin. Kommer nok til å legge ut bilder på Instagram kontoen min HER. Fikk ikke lastet opp bilder underveis på turen ettersom jeg var avhengig av WI-FI.

Nå skal jeg prøve å ta igjen det tapte med bloggbesøk og lesing, og ikke minst pensum. Var flink forut for turen å lese meg opp så jeg ikke ble liggende etter. Men det er alltids noe pensum å lese for det.

Hvordan har de siste dagene vært for dere?

 

19 kommentarer om “OSLO-KØBENHAVN

  1. Åh, virker som dere har hatt en fantastisk tur, Nina 😉 Dere utnyttet jammen meg den tiden dere hadde på tur. Maten og drinkene så veldig gode ut 🙂 Vi ses i morgen ❤

    1. Det var virkelig en fantastisk tur:) Vi får prøve å ta en søstertur en gang til køben:) Er jo ganske billig å få lugaren,men det er alt annet utenom du bruker penger på:) hehe:P

  2. Så bra et dere koste dere! Alltid gøy å komme seg litt bort. København er helt klart på to-do-lista. Her har det gått i ett den siste tiden, så veldig klar for litt påskeferie snart:)

    1. Mhm, er det:) Selvom det ikke var så «lang» unna i den forstand var det deilig med en miniferie:) Håper du får en super påske og at ting ikke går i ett:)

    1. Du får kose deg med moren din i københavn i sommer:) Skulle gjerne vært i zoo når det ikke er snø der:P hehe. var en kald fornøyelse:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s