Filmomtale/tips · om underholdning

Django Unchained

djangouhchainedphoto
© 2012 – The Weinstein Company

I går bar det avgårde på kino med de faste ( Nina m og Hanne) for å se «Django Unchained». Filmen er laget av Quentin Tarantino og er nominert til 5 Oscar. På Golden Globe utdelingen som var stakk den av gårde med 2 priser. For å si den sånn skjønner jeg hvorfor den er nominert til 5 Oscar og hvorfor Quetin Taratino vant prisen Best Screenplay på Golden Globe utdelingen.

Filmen har 18års grense og det er kanskje med god grunn. Det er mye blod og vold så filmen er nok ikke for de «sarte sjeler» for å si det sånn. Bortsett fra det var filmen morsom til tider selvom det gjennomgående tema i filmen var alvorlig. Jeg har ikke sett nok av filmene til Taratino til å si om dette er en a-typisk film av ham,men har på følelsen at  filmene hans er full av særpreg.

Så hvis du ikke har sett den ennå så anbefaler jeg en tur innom kinoen for å se denne!

Sjekk ut traileren her og les hva den handler om her!

djangounchainedjamiefoxx
© 2012 – The Weinstein Compan

Sett filmen?

16 kommentarer om “Django Unchained

  1. har hørt om litt tvilsomme ting tarantino har sagt om denne filmen og slaver generelt, men tror jeg må sjekke den ut til slutt!

  2. Har faktisk ikke sett filmen, men er ikke så fan av tarantino:P hehe, men har også hørt den er bra av flere da:) Så flinke dere er å drar på kino så mye, jeg også har lyst å gå mer på kino!

    1. hehe, kanskje ikke denne tarantino filmen vil falle i smak. Nå er jeg ikke helt taratino fan selv,men det spørs jo hva slags filmer man liker fra før av. 🙂 Har vært heldig å fått gavekort til jul,men nå er det brukt opp:) Men prøver å få gått 1 eller 2 ganger på kino så fremt lomme boka tillater det. blitt svindyrt for kinobilletene nå:S Betalte 120 kr for billetten.(men det var jo verdt det for denne filmen).

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s