om min hverdag · om min skolehverdag

Utstilling på biblioteket

WP_001615

Som en del av praksisen min gav bibliotek sjefen min meg et prosjekt som skulle handle om å anbefale bøker for ungdom. Jeg fikk frie tøyler med hvordan jeg skulle løse det. Jeg valgte å lage en utstilling med et utvalg av bøker til ungdom. Alt fra kjærlighet til fantasy.

WP_001618

Jeg knipset et par bilder med mitt mobilkamera (derav den dårlige kvaliteten) i går. Blir spennende å se hvordan det slår ann. Foreløpig må jeg spre «ordet» om utstillingen og det pønsker jeg litt på fremdeles.

WP_001624

Synes praksisen hittil har gått som smurt og jeg har fått smaken på bibliotekarlivet på fulltid. Tiden har flydd unna fort og nå er det kun neste uke igjen av praksien før skoleåret forsetter med forelesninger,oppgaver og annet. Dette semesteret er jeg spent på ! Nå krysser jeg bare fingre og tær på at jeg har bestått begge eksamene.

Håper dere alle sammen har hatt en flott uke hittil!

Reklamer

27 kommentarer om “Utstilling på biblioteket

  1. Takk Jeanette:) Eksamene gikk supert! Bestod begge og fikk C. Noe jeg er fornøyd med ettersom jeg trodde jeg ikke helt kom til å bestå(værtfall på en av de.:)

 1. Så bra at du koser deg i praksisen, og den utstillingen var jo kjempe fin, og oversiktlig! Du er flink Nina:)

  Håper du får en kjempe fin helg:)

 2. //oppussing er alltid gøy, bare synd det er så sinnsykt dyrt. Er litt sånn at når vi skal pusse opp så skal vi ha det slik vi vil, ikke slik lommeboken vil, så da må det litt sparing til, og hvertfall med kjellerprosjektet, for der må ALT gjøres! store deler av kjelleren er bare betong, og det har ikke blitt gjort noe der siden huset ble bygd, så det blir et stort prosjekt som tar lang tid og ikke minst kostbart. men først får vi få ferdig hovedetasjen:)

  Håper du har hatt en kjempe fin helg:)

 3. Aaaah! Spennende! Det var alltid utstilling i ungdomsavdelingen på biblioteket jeg «gikk på» i barndommen. Bibliotekarene skrev interessante lapper om boken, og illustrerte klossete til, slik at vi skulle få lyst til å lese. Elsket virkelig alle bøkene hun ene, Bodil, anbefalte. 😀

  1. Utrolig fint å høre at du har gode minner fra barndommen:) Tror hvis man får et god forhold til bibliotek i ung alder bruker man kanskje det mer senere også:) f.eks når man får barn senere:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s