om min hverdag · om min skolehverdag

Blank pages

Det er alltid fint å kunne senke skuldrene litt når helgen har kommet selvom jeg har en del å gjøre på skolen. I tillegg til et prosjektarbeid i faget «Vevspublisering og Opplysningssøking» som skal arbeides med, så har jeg en gruppeoppgave gående i «Bibliotek og Samfunn» som skal leveres til fredagen som kommer.

Denne uken har vært en uke som har rett og slett flydd unna med mye å gjøre på skolen ,men også mye fint som ikke har vært skolerelatert. Tirsdagen gikk fort over nok jeg tok meg en liten pause fra skolearbeid for å  være sammen et par venninner og se filmen  «Looper» på kino sammen. Torsdagen  var det forfatterbesøk på Gjerdrum Folkebibliotek og forfatteren Bjørn F. Rørvik samt illustratøren Ragnar Aalbu av boken «Purriot og den usynlige mannen«(hold musen over tittelen for å lese hva boken handler om) kom innom for å lese fra boken.

Det var en fin tilstelning og iløpet av besøket fikk ungene som hadde møtt opp sjansen til å være detektiv ettersom vi fra før av hadde gjemt unna en del grønnsaker rundt omkring i  biblioteket.

Denne helgen går nok fort over med pensumlesing og oppgavejobbing foruten en liten pause når det blir familiebesøk av broren min & co.

Håper alle får en flott helg og får en fin kommende uke!

Reklamer

29 kommentarer om “Blank pages

 1. husker hvor stesset jeg var med bos oppgaven i fjor! men savner vevpublisering:( litt av hvert å stri med for tiden på andre året også:/ ja, det er viktig å ta litt fri innemellom! å, purriot har vi på pensum i år! masse lykke til med oppgavene!! fortsatt god helg:)

 2. Hørtes ut som en travel, men fin uke. Ukene flyr fort når man har masse studier og oppgaver. Jeg har hatt en fin helg, og skal prøve slappe av litt i dag, samtidig som jeg forbereder foreldresamtaler til uka, og Teddybjørnens dag i morra!!

  1. Ja, det var en fin uke forrige uke selvom den var fullt opp med ting å gjøre. Men sånn er det med studier og jobb 🙂 Fint å høre at du har hatt en fin helg! Lykke til med foreldresamtaler til uka!

 3. Sv: Ang Bond, jeg er usikker på om du bør se Quantum of solace før du ser Skyfall. Det kan hende det er lurt, for Casino Royale og Quantum filmen hang litt sammen. Men det kan godt hende denne nye filmen er helt uavhengig av de forrige!

  1. Samme her også:) Tror det går i havn med begge to,men er litt stress med ene som skal leveres til fredagen føler jeg ettersom jeg aldri har skrevet gruppeoppgave.

 4. Sv; Ganske heldig er jeg, ja! 😀 Skal studere litt om Dubai, det er noe av det beste jeg ved med å reise til et nytt sted 😀

  / Boken plukker seg opp snart, begynnelsen var litt kjedelig syntes jeg, men det er til å bli oppslukt i etterhvert!

  / Kanskje det, begynner å glede meg til Oscar utdelingen i alle fall, men tror jeg får mange filmer jeg må ta igjen hvis jeg skal se de som blir nominert :p

  // Hun ble 7 år 🙂

 5. Så fine bilder! Og jeg likte virkelig headeren din nå!:) Ser ut som du har hatt en fin uke.. Skolegangen din virker så spennende!

  SV: Ja, det var veldig moro:)

 6. Håper helgen din har vært bra og at du har fått slappet av og kost deg litt, og ikke bare lest på oppgave. masse lykke til med innleveringen:)

  Ønsker deg en kjempe fin mandag og en fin uke:)

 7. Eg veit veldig godt korleis det er, sjølv har eg mykje å gjere for tida, men då er det ekstra herleg å ta seg litt fri iblant. I helga hadde eg som vanleg fullt opplegg, men i kveld og i morgon blir mi helg, for no er oppgåve innlevert og eg har ein herleg fridag:)

  ps. Eg var på BIFF (Bergen Internasjonale Filmfestival) og såg Holy Motors

  1. Takk Marita:) tror det skal gå bra! Den ene skal ikke leveres før om et par uker og fremføringen er ikke før uke 46:) Men gruppeoppgaven skal leveres nå på fredagen:) men skal nok greie å få begge i havn:D Holder på med pannebåndet! Tror du får det iløpet av uka:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s