Bloglove · Inspirasjon og tips

Bloglove #10

Det er en stund siden jeg har kommet med et bloglove innlegg hvor jeg anbefaler bloggposter fra de bloggene jeg leser.  Dere må gjerne dele innlegg i kommentarfeltet som dere synes bør komme frem!

♥ I forbindelse med at jeg er med i en P3 dokumentar skrev min kjære lillesøster et fint og flott innlegg som heter «Jeg er stolt av deg». Anbefaler en titt innom her!
♥ Renate har en flott konkurranse gående hvor du kan vinne valgfrie produkter fra The Body Shop. Sjekk konkurranse ut her!

♥Keowyn deler en fin oppskrift på Crunch Wrap Supreme som er en annen måte å lage tacomiddagen. Forandring fryder ikke sant? Sjekk ut det her!

♥ Charlotte har en flott blogg fylt med mange flotte innlegg og denne gangen har jeg et par innlegg å tipse dere om :  Hvorfor gjesper vi? |Hvordan lese flere bøker |Hvordan bli mer positiv!

♥ Trenger du noen tvserietips nå som Tv-høsten i USA nærmer seg med stormskritt? Hilde har skrevet litt om hvilke premierer i USA hun gleder seg til her!

♥ Kari (lillesmurf.no) trenger flere bloggere  il å være med i sitt bloggportrettspalte på hennes blogg. Kjempe fin måte å få nye lesere,men også komme over mange flotte bloggere! Send gjerne mail til  hvis du vil være med:kari.rasm@hotmail.com

♥ Camilla poster ofte fine innlegg fylt med tekst som får en til å tenke og noen ganger kjenner man seg igjen.  Anbefaler å sjekke ut dette innlegget (Inspiration is everything).

 

Var kanskje ikke så mange poster,men jeg skal saumfare bloggosfæren etter fine poster og få samlet de i et innlegg. Skal prøve værtfall å ha disse «bloglove» postene 1 gang pr måned hvis ikke mer.

Håper alle får en fin torsdag!

21 kommentarer om “Bloglove #10

 1. Så flott innlegg søstra di skrev om deg. Fra det hun sier så skjønner jeg veldig godt at hun er stolt av deg. Skal sjekke ut dokumentaren.

  Så må jeg jo få takke for at du nevner konkurransen min, det setter jeg pris på.

  Masse fin bloglove her, alt skal sjekkes ut 🙂

  1. Bare hyggelig! Er en flott konkurranse du har gående:)
   Mhm, var et kjempe fint innlegg min søster skrev om meg:) Flott å høre at du skal sjekke ut dokumentaren:)

  1. Fint at du likte bloglove innlegget:) Skal selvfølgelig forsette!:) Morsomt å spre litt bloglove og dele fine innlegg:) Bare å komme med tips hvis du vet om noen fine innlegg:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s