om min hverdag · om mine følelser og tanker · Tema

Q & A # 4: Svar del 1

Da fikk jeg slått meg ned for  å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg startet i helgen som var.Vel å merke så har jeg sløyfet noen av spørsmålene ettersom et par var så og si like.

Hva setter du mest pris på med den nye studentilværelsen?
Ettersom hverdagen min det siste året har bestått å gått hjemme og søke jobber & annet så var det fint å få litt annerledes hverdag. Få kommet seg møtt andre en bare de gode og kjente ,men også det er noe å få kommet i gang med studiet og jobbe målrettet mot noe.


Noe som gjør deg veldig glad? og en ting som gjør deg skikkelig irritert?
Det er så mye jeg kan føye inn i «ting-som-gjør-meg-glad» listen og hvis jeg skal begrense meg litt må det være å se andre glade & lykkelig, få en kjempe god kattepus kos om morgenen eller å være sammen med familie & venner.

Jeg blir irritert av ting som kanskje virker litt rart å bli irritert av. Et eksempel er når folk på bussen tar opp unødvendig plass ved å sette seg på det ytterste sete når det er folk som står. Særlig når det er gamle damer eller menn som vidt kan stå som ikke får plass pga en ung person tar opp plass. Jeg gir alltid opp plassen min hvis det er noen andre som trenger den mest.

Når var det du skjønte at det er bibliotekar du vil bli?
Høres kanskje litt merkelig ut men det er vel iløpet av det siste året det er har gått opp for meg at det er bibliotekyrket som vil oppfylle det ønsket  jeg har om å spre leseglede. Bøker har alltid vært en del av oppveksten og det tok kanskje litt tid å innse at bibliotekaryrket var det som passet meg best.  . Jeg har  veldig lyst å få leselysten i gang hos folk og mener at alle har en boksjanger som de passer for,og som kanskje de ikke ennå har oppdaget. Man trenger jo ikke å bli lesehest med en gang og lese 10 bøker i en fei,men etappevis lese. 

Hvordan er studiet så langt?
Studiet så langt har vært kjempe bra og lærelysten er i en stigende kurve. Ennå har vi ikke 100% fått startet med alle emnene dette semesteret. Men jeg gleder meg til å få prøvd ut alle. Pga sykdom & forkjølelse har jeg ikke fått vært så mye på skolen,men tar igjen det tapte.


Hva er din absolutte favorittbok?
Det er vanskelig spørsmål for en bokelsker. Jeg har mange,men hvis jeg skal plukke frem én ville det vært «The Help» av Kathryn Stockett

Hvordan er Marita som søster?
Som søster er Marita veldig omsorgsfull ,snill, morsom og hun tar godt vare på meg. Prøver å få meg til å presse grenser og få meg ut av «skallet» På en måte har vel hun vært litt «storesøster» for meg selvom hun er yngre enn meg.


Hvor ser du deg selv om 5 år?
Da er jeg ferdig utdannet og jobber på et bibliotek. Jeg har flyttet ut og kanskje har jeg fått meg et mannfolk også.

Om du fikk tilbudet om å være med på Robinson, ville du vært med og hva ville din personlige ting vært å ha med? Hadde nok vært spennende å vært med selvom jeg er kanskje ikke den mest konkurransepreget personen. Jeg ville kanskje tatt med meg en stor bok. hehe. Eller kanskje solkrem.


Hva gleder du deg mest til ved studiene??
Jeg gleder meg kjempe mye til praksis etter jul i år og da får man prøvd seg som bibliotekar i 5 uker. Jeg har foreløpig registrert ønsker på praksis plass på Stortinget;NILU (Norsk institutt for luftforskning) på Kjeller og Gjerdrum Folkebibliotek.

Hvilke blogger leser du? Leser en god del blogger og en liten oversikt kan sees her!
Topp 3 filmer? Notebook, The Help og The Hunger Games(hvis jeg skal velge enkelt filmer)
Topp 3 serier? Greys Anatomy, Supernatural og Vampire Diaries.

DEL 2 KOMMER I MORGEN!

13 kommentarer om “Q & A # 4: Svar del 1

  1. Tilbaketråkk: Q & A #4: Svar del 2 |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s