om bilder og sånt

Poesi på trykk

Her om dagen fikk jeg en mail fra en som hadde nettopp lansert en ny og fin side som heter Dikt og Slikt som har innledet samarbeid med fire kjente norske diktere om å ta en del av deres dikt  over på lerrett.  Selvom poesi  ikke  er den sjangeren jeg har lest mye i det siste,så er det en sjanger som jeg liker godt.  Med dikt kan man si så mangt, og når man nå kan få det på trykk som det under er det både stilig ,og det  kan friske opp hjemmet.

Vidar som er mannen bak disse bildene sier i mailen om bildene og prosessen å om lage de:

Jeg har ikke så meget å si om meg selv, annet enn at jeg har en drøm om at folk skal få øynene opp for poesi! Har kontaktet fire kjente norske diktere og innledet et samarbeid med dem. Bildene lages ved hjelp av Adobe photoshop og Adobe illustrator, og det er en relativt nitidig prosess.

 

Hvis ikke det var for at lommeboken min har litt ekko nå for tiden ville jeg bestilt noen bilder med dikt på.  For her hjemme har vi noen lignende på et av soverommene,men det er en hel tekst og ikke som det ovenfor.

Stikk gjerne innom Dikt og Slikt,og kanskje dere finner et favorittdikt til å henge opp på veggen eller kanskje du kjenner noen som elsker dikt som vil sette pris på få et slikt bilde som gave.

 

 

Selvom poesi er ikke den sjangeren jeg har lest mye i det siste,så er det en sjanger som jeg liker godt.  Med dikt kan man si så mangt og når man nå kan få det på trykk som det under er det både stilig og kan friske opp hjemmet.

Reklamer

7 kommentarer om “Poesi på trykk

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s