Poesi på trykk

Her om dagen fikk jeg en mail fra en som hadde nettopp lansert en ny og fin side som heter Dikt og Slikt som har innledet samarbeid med fire kjente norske diktere om å ta en del av deres dikt  over på lerrett.  Selvom poesi  ikke  er den sjangeren jeg har lest mye i det siste,så er det en sjanger som jeg liker godt.  Med dikt kan man si så mangt, og når man nå kan få det på trykk som det under er det både stilig ,og det  kan friske opp hjemmet.

Vidar som er mannen bak disse bildene sier i mailen om bildene og prosessen å om lage de:

Jeg har ikke så meget å si om meg selv, annet enn at jeg har en drøm om at folk skal få øynene opp for poesi! Har kontaktet fire kjente norske diktere og innledet et samarbeid med dem. Bildene lages ved hjelp av Adobe photoshop og Adobe illustrator, og det er en relativt nitidig prosess.

 

Hvis ikke det var for at lommeboken min har litt ekko nå for tiden ville jeg bestilt noen bilder med dikt på.  For her hjemme har vi noen lignende på et av soverommene,men det er en hel tekst og ikke som det ovenfor.

Stikk gjerne innom Dikt og Slikt,og kanskje dere finner et favorittdikt til å henge opp på veggen eller kanskje du kjenner noen som elsker dikt som vil sette pris på få et slikt bilde som gave.

 

 

Selvom poesi er ikke den sjangeren jeg har lest mye i det siste,så er det en sjanger som jeg liker godt.  Med dikt kan man si så mangt og når man nå kan få det på trykk som det under er det både stilig og kan friske opp hjemmet.

Om Nina C.

Jeg er en 26år gammel jente som kommer fra et lite sted kalt Gjerdrum og hittil har jeg blogget snart i 6 år. Ble ferdig med bibliotekarstudiene våren 2015. På denne bloggen finner du alt fra innlegg om hverdag,filmer,inspirasjon,tvserier,foto,viktige temaer og litteratur. Har også en bokblogg som du kan besøke på-> http://ininasbokverden.wordpress.com/ for å lese bokomtaler og tips rundt bøker. Instagram: @ninacg89/@ininasbokverden
Dette innlegget ble publisert i om bilder og sånt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

7 svar til Poesi på trykk

  1. Nina-Martine sier:

    Det var litt kult ja. Men tror jeg ville hatt et dikt jeg hadde likt ekstra godt, eller et som betyr noe for meg hvis jeg først skulle ha det på veggen.

  2. Hild Frøya sier:

    Dette var jo lekkert. Spennende og fargerikt. Me like!!

  3. Jeanette M sier:

    Det var jo kjempestilig!!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s