om bilder og sånt · om min skolehverdag

Some days

Gårsdagen var rett og slett en skikkelig solskinnsdag,og det var herlig å være i Oslo Jeg var en tur innom Høgskolen en liten tur for en liten introduksjonsforelesning hvor vi fikk info om læringssenteret og biblioteket.

Vel hjemme og en smule klam & svett bestemte jeg meg for at årets første bad skulle gjennomføres. Jeg fikk dratt med meg Nina m på en badetur til Lysdammen(en lokal skogsvann). Det var avkjølende å bade i det skogsvannet og etter badeturen ble det en liten kjøre tur til McDonalds hvor vi tok oss en burger og is.

Idag(torsdag) skal jeg på 2 stykk jobbintervjuer( Ett i Oslo & 1 i Lillestrøm). Helgen som var søkte jeg på en del jobber ettersom lommeboka har litt ekko for øyeblikket.

Håper dere alle har hatt en fin onsdag!

Reklamer

20 kommentarer om “Some days

  1. Håper jobbintervjuene gikk bra!! 🙂 Hørtes deilig ut med bad…det har vært noen deilige dager, og jeg kunne faktisk tenkt meg å bada i går jeg og, men kom hjem så sent at da orka jeg ikke!

  2. Flotte sommer bilder, så deilig at solen kom på besøk, og at du badet?!? what?!? du er jaggu tøff! jeg bader ikke i Norge, det er ALTFOR kaldt.. brrr

    1. Takker Lene:) Det var en nokså kald opplevelse,men det badevannet vi har der jeg bor er relativt kald gjennom hele året ettersom det er konstant gjennomstrømning av vann. 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s