Juli 2012

Wow, som juli måneden fløy unna. Jeg følte «sommerferien» ikke helt fikk startet før høstmåneden August kom.  Været har ikke vært på topp heller,men det har vært noen solskinnsdager skviset innemellom regnskyll,torden og vind. Bloggen har fått en ny design etter jeg fikk lyst på litt forandring og de sier jo «forandring fryder».

Skole

I midten av juli måneden fikk jeg svar på om jeg fikk plass på studiet jeg hadde søkt på til høsten. Svaret var positivt og til høsten blir jeg student på Høgskolen i Oslo & Akerhus,og studiet er «Bibliotek-og informasjonsvitenskap». Dvs at når jeg blir ferdig om 3 år er jeg en bibliotekar.Kjenner sommerfuglene i magen og iveren til å starte.

 

Bursdag

Den 21 juli ble jeg hele 23 år gammel og feiret dagen med min familie. Det ble tacomiddag etterfylt med masse muffins og kake der på. Jeg fikk et par gavekort på kino samt nye sko.

Årnes

Mot slutten juli måneden dro jeg avgårde til Årnes for å passe huset til broren min mens han og kona samt sønn dro på en ferietur. Jeg skulle passe på hunden og fiskene deres. Det ble en uke fylt med masse gåing, del wii spilling ,venninnebesøk og filmtitting.Les mer her!

 

Månedens kinotur

Det  ble én kinotur i julimåneden og det ble  å  se «Magic Mike» med Nina m. Har ikke fått skrevet om denne filmen ennå,men synes den var bedre en forventet. Pluss er jo at man får se bl.a Channing Tatum i bar overkropp en del ganger.

Bøker lest..

Det ble ikke den store lesemåneden for min del og jeg har kommet i litt «går-saktig-å-lese»modus. Men fikk lest et par stykker.

1) «Folkelesnad» av Agnes Ravatn | 2) «Delirium» av Lauren Oliver |3) «Inn i elden» av Aina Basso | 4) «Lobotomisten» av Eirik Husby Sæther

Har ikke fått skrevet omtaler om alle bøkene ,men skal gjøre det etterhvert.  Jeg hadde skrevet en laaaaang liste over bøker jeg hadde planer om å lese i juli mnd,men tror jeg tok litt for mange.

Filmhjørnet

Tenkte jeg skulle oppsummere hvilke filmer jeg har sett kort under denne delen, er ikke alltid jeg husker å skrive eller anbefale de.

1) Pus med Støvler | 2) Ghostrider 2 | 3) Batman Begins | 4) Batman The Dark Knight | 5) Breakfast at Tiffanys |6) Paul |7) Clash of the Titans

Tvserie

Har egentlig vært i litt sommermodus og pcen har vært mye av i juli. Så jeg har ikke sett mye tvserier annet en de som har gått på tvkassa( Grey’s Anatomy, Lying Games osv). Men fikk sett litt av Trueblood og Falling Skies.

Månedens låt


Kort oppsummert har julimåned vært en måned hvor pc har vært pc,og tiden har blitt brukt å være med venner og spille brettspill. Ha nevø på besøk i mange dager og ha det kjempe gøy. Se en del filmer med familien og spise popcorn.

Selvom sommerværet har glimtet med sitt fravær har juli måned vært en måned hvor mye har skjedd, dagene har flydd unna og sommerferien har blitt brukt til det den skal brukes til; slappe av og lade batteriene til høsten.

Håper alle hadde en fin juli måneden! Måtte August være en bra måned for oss alle!

Om Nina C.

Jeg er en 26år gammel jente som kommer fra et lite sted kalt Gjerdrum og hittil har jeg blogget snart i 6 år. Ble ferdig med bibliotekarstudiene våren 2015. På denne bloggen finner du alt fra innlegg om hverdag,filmer,inspirasjon,tvserier,foto,viktige temaer og litteratur. Har også en bokblogg som du kan besøke på-> http://ininasbokverden.wordpress.com/ for å lese bokomtaler og tips rundt bøker. Instagram: @ninacg89/@ininasbokverden
Dette innlegget ble publisert i om bilder og sånt, Oppsummeringer og merket med , . Bokmerk permalenken.

31 svar til Juli 2012

 1. vestfoldgirl sier:

  Hørtes ut som en fin måned det! Du har i hvert fall hatt fri og har kunnet lade opp til studier:) Min juli har vært kjedelig. De første julidagene var jeg på ferie, og det var min høydare i juli, ellers har det bare vært jobb.

 2. Eva Beate sier:

  Det høres ut som en VELDIG ålreit mnd. Jeg er ganske sikker på at august blir det også, når du kommer igang med studiene!:):) Det blir moro å følge deg:)

 3. Fint innlegg:) Magic Mike SKAL jeg se også:) Channing Tatum in my heart❤

 4. IdaPida sier:

  høres ut som du fikk gjort mye koselig i juli:)

  og du som er slik en lesehest, bibliotekaryrket virker jo perfekt! husker jeg ville jobbe på bibliotek når jeg var yngre hehe

 5. Hilde sier:

  Ser ut som om du hadde det fint i Juli:)

 6. Lene sier:

  En finfin juli måned du har hatt, og ikke minst har du jo fått gjort masse:)
  Min juli måned har vært fin, men var avsted på jobb 3 av 4 uker så måneden forsvant fort, og været har jo ikke vært topp.. det store plusset er at fre tirsdag av skal vi få sommer med sol og varme, eller det er hvertfall det de sier, så jeg krysser fingrene og venter i spenning:)

  • Nina C. sier:

   Fikk gjort en del iløpet av juli mnd ja:) Kan tenke meg at juli mnd går fort unna når man jobber mesteparten. men håper den har vært fin for det:)

 7. for en bra juli mnd:-) mange fine bilder.
  btw, august er sommermnd😉 September, oktober og november skal være høstmnd, men er ikke akkuratt sånn lenger da😛

 8. Fin måned! Masse koselige bilder:)

 9. SV: Tusen takk Nina❤

 10. Linn Kleppa sier:

  Hørres ut som du har hatt en finfin Juli måned og grattis med plass på høgskolen i Oslo og Akerhus da.:)

 11. Siv sier:

  ET PAR bøker??? Du har jo lest… FIRE!!! Jeg leste…. ei! Heh. Også kan jeg få se de filmene? Wiiiihuuu!

 12. Hilde sier:

  Så fin måned:) Og gratulerer med at du kom inn på bibliotekarstudie!:) Tror jeg kommer til å passe fint til deg!:)

 13. Veronica S sier:

  Din juli ser helt fantastisk ut da!! Magic Mike skal jeg se i neste uke..jeg GLEDER meg! Og igjen, grattis med studieplass!!

  Beste juliminnet mitt er nok Lady Antebellum konserten!

 14. Nina-Martine sier:

  Hørtes jo ikke ut som en særlig ille juli måned det:)

 15. Jeanette M sier:

  Hoho, Magic Mike❤
  Fikk med meg 5 venninner for å se den jeg, det var gøy:)

 16. ★MK★ sier:

  Og gratulerer med studieplass. Hadde ikke hørt om studiet før i sommer jeg, men nå vet jeg om to andre som har flytta til Oslo og skal snart. Høres ut som du har kost deg masse da!

 17. Tilbaketråkk: Året 2012 |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s