om bilder og sånt · om min hverdag

The Legend Ends

Da føler jeg at jeg har landet etter «Batman : The Dark Knight Rises» filmen jeg så på onsdagen.  Jeg skal både skrive om den og Amazing Spider Man som jeg også så samme dag,iløpet av neste uke. Den siste Batman filmen var amazing og kjempe bra! Bøyer meg i støvet for Christopher Nolan !  Nå har jeg bare lyst å få se den igjen ! hehe

Foruten dobbelkino tur på onsdag,litt sol og varme, fikk vi her hjemme hos meg en  overnattingsgjest på torsdag. Nevøen min skal sove over fra torsdag til lørdagen hvor hans foreldre kommer til grilling hos oss ut på ettermiddagen. Her hjemme griller vi (nesten) i all slags vær ,og jeg  krysser fingrene for at værgudene gir oss i det minste oppholdsvær så vi får  bra grillvær.

Jeg kommer til å være litt fraværende på bloggen denne helgen ettersom nevøbesøk, men også pga jeg prøver å få orden på «sysakene» med tanke på skolestarten som kommer med stormskritt. Så blogging og blogglesing må vente litt inntil videre! Somsagt er det bra at bloglovin finnes så deres poster kan samles på ett sted for å leses.

Ble litt rotete innlegg, men følte for å titte innom ettersom jeg vet ikke når jeg får satt meg ned foran pcen de kommende dagene.

Ønsker alle en super helg!

//øverste bildet er linket
Reklamer

25 kommentarer om “The Legend Ends

  1. Jeg må få sett Batman 🙂 men det er liksom ingen som vil se den sammen med meg….! God helg og kos deg! Jeg er sliten etter første jobbuke, og skal ta det med ro og sove!!!

    1. Helt enig med deg:) håper at nr 4 blir laget,men venninnen min sa noe med at nolan ikke ville lage en ny film. men kanskje han ombestemmer seg.

  2. Må få sett begge en gang jeg også, men begge skiller seg vel ut på en eller annen måte. Ble faktisk litt skeptisk da jeg så trailerne, men vet jo at jeg sikkert at jeg vil like de når jeg før kommer så langt at jeg ser dem. Så er vel bare å glede seg 😉 To slike store filmer på en dag er godt gjort asså!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s