Filmer

Superheroes

Idag bærer det avgårde på en dobbelkino tur med Nina m og Hanne i Lillestrøm. Til min bursdag som var den 21.juli så fikk jeg 2 stk gavekort til kino,og det passet jo midt i blinken for en kinoturentusiast som meg.

Filmene som skal sees idag er «Batman: The Dark Knight Rises» og «The Amazing Spiderman(3D)». Jeg har lenge ønsket å se begge to og ettersom skolestart nærmer seg så tenkte jeg at det like godt var greit å få med seg begge to . Kinoturer og annet blir det nok mye mindre av denne høsten.

Hørt mye bra om begge to og gleder meg kjempe mye! Jeg og Marita ladet opp til The Dark Knight Rises ved å se de to første Batman filmene( Batman Begins / Dark Knight ).

Håper alle får en fin onsdag!

 

24 kommentarer om “Superheroes

 1. Så spennende! Søsteren min var helt i hundre etter å ha sett den nyeste Batman-filmen, og skrøt den opp i skyene. Jeg ikke en superheltjente selv, men innimellom er det jo absolutt spennende med litt action og skurker i fancy kostymer også! Selv venter jeg på Les Misérables. Traileren ser fantastisk ut, så da blir det garantert kinobesøk på meg i desember en gang (nei, jeg er ikke så flink til å dra på kino, haha). Have fun!

  1. Elsket Batman filmen og har lyst å få med meg den igjen på kino. Den forrige Batmanfilmen(dark knight) så jeg neste 3 ganger på kino:) Så jeg er en smule superhelt jente kan man si:) tihi! Les Misérables må jeg få med meg ettersom venninnen min snakker varmt om den og gleder seg mye til den:)

 2. Du vil elske Spiderman, det gjorde ihvertfall jeg. Batman må jeg se å få sett snart, begynner nesten å bli flaut å ikke kunne diskutere den, alle har jo sett den nå.

  1. Du er synsk! Elsket spiderman filmen og samme med batman filmen! Har litt batmanabstinenser og har veeeldig lyst å se filmen om igjen. .hehe:P

 3. En perfekt bursdagsgave til deg ja;) håper begge filmene falt i smak og at du har hatt en finfin kveld sammen med fine folk:)

  //alltid koselig når han kommer hjem med blomster til meg:) og treningen overlevde jeg faktisk, hehe:)

  1. hehe, nei det er ikke det:) Er heldigvis ikke så ofte jeg tar to kinofilmer på en kveld,men når man har gavekort har man jo den muligheten:) anbefaler sterkt batman! Var en bra avslutning på batman triologien til Nolan:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s