om bilder og sånt · om min hverdag

My week @Årnes

Hele forrige uke var jeg på hus&hundepassing i Årnes. Broren min og hans familie skulle være borte 1 uke å trengte noen å passe både hus,hund og mate fisker.

Uka gikk fort unna og det ble knipset en del  bilder med både mobil og kamera. Så dette innlegget blir stappfullt av bilder av uken som var.

Iløpet av den uken som var ble det en del Wii spilling alene,men det ble også en spilling  når Nina M kom på overnattingsbesøk(ons-tors) og Hanne (fre-lør). Fikk en bursdagsgave av Nina m ( Søt liten BLV parfyme og små magnet bokmerker) ,og kjempe fint bursdagskort samt kake når Hanne kom på besøk.

Kort oppsummert har huspassingen gått kjempe bra og det var koselig å få besøk iløpet av uka. Når Nina m var på besøk dro vi på kino og så på «Magic Mike»(omtale kommer).  Jeg og Solan fikk gått mange turer,og det var et par soldager iløpet av uken jeg var der.

Ble ikke så mye pctid og blogglesing så jeg beklager lite besøk på blogger rundt i bloggosfæren. Men jeg får kose meg med å ta igjen det tapte via bloglovin iløpet av de kommende dagene.

Håper alle har hadde det fint i forrige uke !

Reklamer

32 kommentarer om “My week @Årnes

    1. Takker Anette:) Ble en del knipsing av bilder! Hadde en god del flere av solan,men en del av de var litt uklare pga at han snudde seg hele tiden.hehe:)

  1. Fine bilder! hørtes ut som du hadde en koselig uke 🙂 Det er hyggelig å ha en hund å gå tur med!!
    Sv: Tusen takk! det er alltid litt skummelt med ny jobb, men det blir nok bra!

  2. høres og ser ut som en kjempe fin og koselig uke Nina, godt du har kost deg, og at du fikk besøk i løpet av uka:) min uke var helt okay – jeg var avgårde på jobb, men denne uka er jeg hjemme så den er og forblior mye bedre:))

  3. Tilbaketråkk: Juli 2012 «

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s