om bilder og sånt · om min hverdag

«The best thing about the future is that it comes one day at a time»

Da fikk jeg satt meg ned for å skrible et inlegg.For øyeblikket er jeg å passer både huset,fiskene og hunden til broren og kona,mens de er på ferie.Jeg får ikke lastet over kamerabildene  jeg har knipset i det siste ettersom jeg ikke har med meg ledningen, og minnekortet til kamera vil ikke funke med pcen. Så bildene under er knipset med mobilen min.

Siden søndagen har jeg gått mange turer og en av dem var til butikken som lå 4 km unna. For å si det sånn skulle jeg nok brukt noe andre sko en de nye jeg fikk til bursdagen min. Ellers så har jeg sett på film,spilt en del Wii og lest i en morsom bok «Folkelesnad» av Agnes Ravatn som jeg sitter å små ler høyt mens Solan(vofsen jeg passer) lurer på hva jeg driver med.  Utenom det får jeg jo prøvd litt det å bo alene, vaske klær, lage middag , støvsuge og alt annet. Kanskje  ikke bare det som er synonymt med å bo alene,men det å fikse og styre selv.

I morgen får jeg besøk av Nina M og hun skal sove over til torsdagen. På onsdagskvelden har vi planlagt å dra en tur på kino. Men regner med at det blir en del Wii spilling,filmtitting og annet.

Men det kommer til å bli litt stille på bloggen frem til jeg kommer heim att igjen til internett som er stabilt osv. Det har ikke vært så mye blogglesing innemellom lufteturer og alt annet ,men jeg skal ta igjen det tapte via bloglovin iløpet av uka! Dere får ha fremdeles en fin uke!

Nå må jeg ut på tur med Solan og jammen meg ser jeg noe blått innemellom skylaget!

//sitat i tittel: Abraham Lincoln (Brainyquotes)
Reklamer

33 kommentarer om “«The best thing about the future is that it comes one day at a time»

 1. Gleder meg til å komme på besøk. Og kjenner at jeg faktisk misunner deg i å være relativt isolert i en uke alene. Høres faktisk litt digg ut å være alene, vekk fra kjas og mas og bare virkelig slappe av 🙂

  1. Så fint å høre:) Gleder meg til at du kommer! Har jeg noen andre enn solan og fiskene å snakke med:) hehe:P Det er deilig å være litt borte,men litt uvant også ettersom det er bare meg. Men nå får jo besøk av deg,foreldre mine og kanskje hanne før uka er omme:)

 2. Fine bilder. Kan tenke meg du får gått endel turer nå som du passer Solan. 🙂 Kos deg masse med Nina i morgen. Minn henne på giveawayen min da ^^ hihi, gleder meg til å se filmen 😀

  1. Takk Marita:) Har blitt en del turer iløpet av de siste dagene.Kjenner det på kroppen,men det er jo bare positivt:) Skal kose meg med Nina m idag,og jeg påminte henne om premien på mandagen:)

  1. Elsker jordbær også:) Kjekt å ha dem i hagen,men nå som det har regnet så mye har mange av bærene blitt råtne:/ men har plukket et par gode iløpet av de siste par dagenen:)

 3. Kos deg masse med besøk!

  Veldig fint innlegg under om 22. juli. Merker jeg får vondt inni meg av å tenke på det. Det er en av de vondeste dagene jeg har opplevd, jeg er veldig følsom og tenker mye.. Og den dagen satt en skikkelig støkk i meg!

  1. Takk =) har kost meg med huspass og hundepass:)

   Ja,den 22 juli satt virkelig støkk i meg også. Er følsom person jeg også, og gråt en del de dagene.

 4. Høres jo helt fantastisk ut, avslapping, ro og kos:) også huset for deg selv:))
  Håper du koser deg masse Nina:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s