om min hverdag · om min skolehverdag

I go into my library and all history unrolls before me

 

Idag var jeg innom samordnaopptak for å sjekke om jeg har fått noe svar på søknaden til Høgskolen i Oslo og Akerhus, på «Bibliotek-og informasjonsvitenskap» til høsten.   Litt nervøs for å vite svaret ba jeg søsteren min å sjekke svaret for meg….

Heldigvis var det gode nyheter søknaden kom med og det stod at jeg  hadde fått tildelt en studieplass på 3årig bachelorgrad (Bibliotek og informasjonsvitenskap) på Høgskolen i Oslo og Akerhus.

Ble kjempe glad over å få plass og er spent på studiet. Krysser jeg fingrene for at jeg får jobben på biblioteket der jeg bor så jeg får penger til høsten.  Blir nok litt trangt med penger men jeg heldig å bo hjemme og slipper å tenke på husleie og andre ting. Men jeg skal være flink å bruke biblioteket på skolen og låne pensumbøker der det finnes og få kjøpt brukt bøker. 

Så rop ut i kommentarfeltet hvis det er du eller om du kjenner noen som har gått på studiet og vil selge bøker.

Flere som skal starte på ny studie til høsten eller forsetter?

//Sitat i tittel: Alexander Smith /BrainyQuote (Øverste bilde er linket)
 
Reklamer

40 kommentarer om “I go into my library and all history unrolls before me

 1. Kjempe gode nyheter Nina, gratulerer:) Dette blir jo spennende og jeg er kjempe glad på dine vegner:) Tror ikke du kan finne et studie som passer deg mer perfekt:))

  //Jeg gleder meg veldig til sol og sommer på Filippinene. Bytter julen glatt ut for litt varme på skrotten:))

 2. Gratulerer så masse med studieplass til høsten. Det går bra skal du se. Blir trangt med penger i starten, men du må jo bare ta opp en eksamen, så får du lån fra lånekassa 🙂

 3. Gratulerer så mye!!!! 🙂 Kan tenke meg du er glad og letta nå!!! Da har du tre spennende år å se fram mot. Jeg er jo endelig ferdig med mine tre år og har fått min bachelor….så det venter ny jobb for meg om to uker. Det er skummelt!! Men du er heldig som slipper å tenke på masse utgifter med leilighet. Bruk biblioteket og kjøp bøker brukt!

  1. Tusen takk 🙂 Blir nok 3 spennende år fremover med mye jobbing og lesing:) men får bare brette opp «ermene» Og sett igang:) Skal bruke biblioteket flittig og kjøpe brukte bøker:) Har en som jeg kjenner som begynner på 3.år på samme studiet,så hvis jeg er heldig kan jeg låne/evt. kjøpe bøker av henne:)

 4. Sv: Glemte å skrive at jeg ikke passer hunden lenger nå 🙂 Når jeg dro til Frankrike kom mamma og de hjem, så da er hunden tilbake i huset sitt, men er nok ikke lenge til hun er hos meg igjen 🙂 for enten en dag eller mer!!

 5. Gratulerer!
  Jeg skal også begynne på det, riktig nok på årsstudium, men det blir jo i grunn det samme, siden klassene er mye sammen etter hva jeg har forstått. Sees der 🙂

  1. Tusen takk kjære Johanne:) Blir nok spennende med det studiet du skal på,men du kan jo evt. sjekke om det er ledige plasser på studietorget på grafisk design 🙂

   1. Eg har allereie komt inn på grafisk design ved Norges Kreative Fagskole, trur det blir kjempespanande 😀 Universitetet var berre alternativ nummer to som eg skulle tenkje litt på. Men i dag har eg bestemt meg!

   2. Aha,da var det bare jeg som leste feil på kommentaren du la igjen tidligere:) Du får ha lykke til med studiene til høsten:)

 6. Gratulerer så mye, dette blir nok bra! Selv har jeg akkurat fullført bacheloren min i historie, og har kommet inn på årsstudium i arkivkunnskap. Så da blir det vel arkivar av meg… 🙂

 7. Gratulerer så mye kjære Nina! Dette er velfortjent, og det er virkelig din foritjeneste at du har klart å få til dette! Vær stolt over deg selv, for det har du virkelig all grunn til! 🙂 ❤

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s