Tvserienyheter · Tvserier

The Walking Dead(sesong 3)

Idag på TVNORGE så går sesongavslutningen for den andre sesongen av stabelen kl.22:30.  Jeg har  sett hele sesong 2 når den gikk på tv i USA,men for å få tiden til å gå fortere til sesong 3 så jeg den igjen på norsk tv.

Den tredje sesongen av serien har premiere den 14.oktober 2012  i USA,og vil inneholde 16 episoder. Det kommer et par nye karaktere inn og vi får gjensyn med andre. Tror sesong 3 kommer til å bli en bra sesong!

Flere som gleder seg til ny sesong?

//kilde (Bilder er linket)

 

Reklamer

30 kommentarer om “The Walking Dead(sesong 3)

  1. Så bra:) Kan nesten ikke vente på den tredje sesongen:) Har sett sånne «Behind the scene» klipp på youtube og det ser ut som det blir en actionfylt og spennende sesong i vente:)

 1. Jeg har ikke sett på det. Høres ikke helt ut som en serie jeg vil like.. Jeg ser nesten ingenting lengre, har rett og slett ikke tid, ser Greys, Fruene og Downtown Abbey. Så da skjønner du sikkert hvilken type serier jeg faller for, haha…

  1. Jeg gleder meg veldig mye:) Spent å se hva som skjer iløpet av den sesongen. Håper den har en jevn spenningskurve ifht sesong 2 hvor de mest spennende skjedde mot slutten av sesongen:)

 2. Fikk ikke sett alle episodene i sesong 2 venter bare på at den kommer ut på blu ray nå 🙂 gleder meg til sesong 3, tror den kommer til å bli bra 😀

 3. har ikke sett noe så kult og spennende siden LOST var på tv som sluttet i forfjor, jeg håoer de viser sesong 3 samme tid som de viste sesong 1 sist år, gleder meg også til å se merle igjen

  1. Hmm, det vet jeg sannelig ikke. Men skal si fra hvis jeg finner ut av det:) det du kan gjøre er f.eks søke på cdon.com . Ofte står det når den kommer ut osv:) Evt. kjøpe den fra utlandet(play.com eller amazon.com),men da blir det som oftest uten norsk subtitle:)

  1. Sesong 3 kommer til å vises på FOXCRIME (en betalingskanal) her i Norge 1 uke etter premieren i USA. 18. oktober starter den på FOXCRIME Norge. Ellers så vises den nok på TVNORGE våren 2013.

  1. Sesong 3 går på tv i usa nå og den er ikke ferdig før ut i første del av 2013 regner jeg med. Neste uke er det «mid-season finale» og da tar the walking dead seg «Juleferie» til nyåret. Jeg er ikke siker på når den starter igjen da,men regner med kanskje midten av februar eller så.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s