Bloglove · Inspirasjon og tips

Bloglove #9

All we need is love… Her kommer et nytt «bloglove» innlegg med flotte og fine innlegg jeg har kommet over den siste tiden! Enjoy! Tips meg gjerne om innlegg eller blogger i kommentarer!

♥ Må bare linke til dette innlegget til Caroline hvor hun kom med en overraskelse og skrev flotte & fine ting om sine lesere. Et skikkelig glad innlegg!

♥ Konkurranse love: Ville bare tipse igjen at min kjære venninne har en giveaway på bloggen sin og dere kan melde dere på her!, så har Kari en fin konkurranse på bloggen sin her!

♥ Charlotte kommer med mange flotte og fine innlegg,og denne gangen anbefaler jeg innleggene : Enkle tips for å stresse ned og Bruk tiden mer effektivt.

♥  Nå som sommeren er godt igang er det kanskje kult å få laget / freshet opp den gode gamle shortsen sin. Her og her kan du se ulike metoder å gjøre det på.

♥ Så må jeg komme med litt egen bloglove og tipse dere om at jeg intervjuet forfatteren bak boken «Lobotomisten»; Eirik Husby Sæther. Intervjuet kan dere lese her!

♥ Mira kommer med en fin salatoppskrift her!

♥ Selvom det er fravær på solstråler der jeg bor kan jeg likevel tipse dere om et innlegg hvor Eva anbefaler en fin solkrem! Sjekk det ut her!

♥ Kom nettopp over en tekst hos Carina («Historien om Aleksander«) som jeg anbefaler alle om å lese.

♥ Kom over dette fine innlegget via Synne sin blogg,anbefaler en tur innom!

//bildet er linket

Ønsker alle en fin helg!

30 kommentarer om “Bloglove #9

  1. Hei! Det bildet du lenket på slutten av posten din er mitt, og det er ikke jeg som har lastet det opp på tumblr. Jeg har ingenting imot at du bruker bilder som jeg har tatt (det er bare kjekt), men om du kunne kreditert nettsiden min istedenfor tumblr-kontoer så hadde jeg blitt superglad!

    Nettsiden min er http://sushibird.com og du kan finne orginalbildet i dette innlegget fra 2011: http://sushibird.com/2011/01/hanami/

      1. Nei, kjære deg, jeg blir bare glad om folk kan bruke bildene mine, så lenge de er kreditert! Jeg har med viten og vilje lisensiert bildene mine under en cc-lisens, så det er fritt frem til å bruke bilder som jeg har tatt, så lenge kreditering er på plass 🙂 (Her er en lenke som beskriver lisensene jeg har på bloggen min: http://sushibird.com/terms-of-use/ )

      2. Så fint å høre:) Fint at du sa fra også og det var litt latskap fra min side å ikke sjekke om den som la ut bilde hadde tatt det osv. Men skal lese lisensene dine:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s