om min hverdag · Oppsummeringer

Juni 2012

Dette innlegget skulle egentlig kommme i går,men jeg glemte helt den. Som vanlig her på bloggen vanker det oppsummering av måneden som gikk. Sånn var min måned:

Flydag

Den 3.juni vanket det i  Flydag på Kjeller Flyplass (Lillestrøm). Det var det første flyshowet jeg noensinne hadde vært på og det var flott oppvisning.

Månedens Kinotur

Denne måneden ble det «21 jump street» på kinofronten og det er en film jeg anbefaler på det sterkeste! Jeg har aldri ledd så mye før på kino. Les min omtale her og Nina m sin her!

Bøker lest…

Lesemåneden juni startet ganske treigt og jeg tok litt pause fra lesing.Men fra midten av måneden ut så leste jeg mange fine bøker.

 1. Zulu av Caryl Ferey(Les omtale her!)
 2. Drømmen  om Narnia av C.S Lewis(Les omtale her!)
 3. Løven,Heksa og Klesskapet av C.S Lewis(Les omtale her!)
 4. Trash av Andy Mulligan (Les omtale her!)
 5. Jeg er nummer fire av Pittacus Lore(Les omtale her!)
 6. Prins Capsian av C.S Lewis (Les omtale her!)
 7. The Road av Cormac McCarthy(Lydbok- Omtale kommer!)

Tvseriehjørnet

Som det tvgeeken jeg er så har juni måneden stått i «sjekke-ut-nye-tvserier» ånden. Fringe er jo ikke ny i den forstand,men jeg begynte å se den igjen etter jeg falt ut etter første sesongen. Nå er jeg hektet igjen. Foruten det har jo Trueblood begynt igjen og Covert Affairs er en av de nyeste tvseriene jeg har begynt å se!

Flått

I midten av juni måned oppdaget jeg en flått på kjære Miley pus og jeg fikk noia. Den hadde surret seg fast i pelsen hennes etter at den hadde «spist» ferdig og det var heldigvis bare å klippe den løs. Miley har det bra og vi skal skaffe oss Frontline (et antiflått middel) som smøres i nakken på katten. Så pass på deres firbeinte ettersom i år er flåtten virkelig ille !

Mobil

Juni måned vanket det i ny telefon og det ble en smartphone. En Nokia Lumia 800. Hittil er jeg fornøyd med den og er hektet på «Wordfeud». Så rop ut i kommentarfeltet hvis du er med å spiller! Vel å merke er jeg ikke proff!

Eneste som er litt irriterende med mobilen nå er at jeg må få skaffet meg ny lader ettersom den ikke vil lade «Normalt» i stikkkontakt,men bare i pcen.

Transformers

Transformers filmene begynner jo å bli en del år gamle,og forrige helg begynte jeg å se på filmene. Jeg ble dratt inn i «transformers» verden og likte filmene. Nå må jeg bare få de til odel og eie!

Favoritt låt

Har du ikke sjekket ut Lana Del Rey før anbefales det!

Kort oppsummert:

Sånn kort fortalt har juni måned  vært en fin måned med mye som har skjedd. Været har ikke vært det aller beste og det har vært mange gråværsdager med innekos. Brettspill aften ble det på lørdagen som var med to gode venninner og nevøen min har vært på en «overnattingsferie» som var kjempekos!

Jeg håper alle hadde en flott Juni måned og at Juli måned blir en flott sommermåned!

20 kommentarer om “Juni 2012

 1. Lurt å oppsummere litt! La oss håpe at juli blir litt varmere og mer sommerlig….;) Er også hekta på wordfeud! Mitt nick er ahaugum 🙂

  1. Er det ja:) Så kan man se tilbake når året er omme=) Stilig at du er på wordfeud ,skal legge deg til:) Vel å merke er jeg ikke super god på wordfeud ennå:) hehe

 2. Du har i alle fall fått gjort mer enn meg! Og er på wordfeud ja, men spiller ikke noe særlig mer, men vi kan godt spille, regner med jeg heter ninamartine eller noe :p

  1. hehe, har blitt en del å gjøre i juni 🙂 Skal søke etter deg på wordfeud,hvis ikke jeg finner deg kan du evt. legge meg til, heter ninacg89 der=)

 3. / tusen takk 🙂 eg syns diktet passte veldig godt te bildene eg. men men smaken er jo forskjellig fra person til person 🙂

  det e fra transformers filmane ja 🙂

  1. Bare hyggelig:)
   Når jeg så filmen så hørte jeg det sitat og kom på den er jo på bloggen din jeg har sett den:D Har lyst å ha en Autobot som Bumblebee jeg:D

 4. Tilbaketråkk: Året 2012 |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s