I det siste har jeg…

..Hatt nevø på en langovernatting og vi har kost oss mye disse dagene.

.. Fått sansen for å høre på lydbøker og har allerede slukt  «The Road» av Cormac McCarthy og holder på med «World War Z» av Max Brooks.

…Møtt en venninne som jeg ikke har sett på evigheter ,og som  for øyeblikket passer 2 søte og viltre bengalkatter. Det ble filmtitting og mye skravling før jeg måtte hjem.

…Vært på kino med to gode venninner og sett «21 jump street«. Dere kan lese min mening om den her!

.. Fått meg ny mobil og prøver å bli vant med en smartphone. Forløpig er det litt smårusk med den og det ser ut som jeg må få meg en ny lader pga den ikke vil lade i noen som helst kontakter i leiligheten. Men skal nok få ordnet det!

.. i og med at jeg har fått meg ny mobil ville jeg prøve å få strikket en «mobiletui» og ha den inni.

.. Blitt dratt inn i Transformers verden og sett de to første filmene. Jeg vil også ha en transformers bil!  Optimus Prime and Bumblebee in my ♥

Det var en «liten» oppsummering av de siste dagene. Denne uka har gått fort unna og jeg har hatt en fin uke hittil.  Idag skal jeg på filmkveld/brettspillkveld hos en venninne.

Ønsker alle en fin helg!

Om Nina C.

Jeg er en 26år gammel jente som kommer fra et lite sted kalt Gjerdrum og hittil har jeg blogget snart i 6 år. Ble ferdig med bibliotekarstudiene våren 2015. På denne bloggen finner du alt fra innlegg om hverdag,filmer,inspirasjon,tvserier,foto,viktige temaer og litteratur. Har også en bokblogg som du kan besøke på-> http://ininasbokverden.wordpress.com/ for å lese bokomtaler og tips rundt bøker. Instagram: @ninacg89/@ininasbokverden
Dette innlegget ble publisert i om bilder og sånt, Oppsummeringer og merket med , , . Bokmerk permalenken.

28 svar til I det siste har jeg…

 1. Tine sier:

  Oi gleder meg til å se det ferdige resultatet på mobilcasen!:) Hørtes ut som en fin fin uke dette:)

 2. Skjedd litt av hvert i det siste:) den nye mobilen var veldig stilig😉

 3. Gråbekka sier:

  Høres ut som du har kosa deg:) Gratulerer med ny telefon! Har også ordnet meg ny mobil og mangler et mobiletui og vurderer også å strikke eller hekle ett:)Fin katt!:) Herlig bilde:) Ha en flott helg!:)

 4. Elisabeth sier:

  Gratulerer med ny mobil:) blir en helt ny verden, når man begynner å bruke en smartphone😀
  Så søt kattepus – Bengalkatter er nydelige:)

  • Nina C. sier:

   Tusen takk Elisabeth:) Er så mange stilige apper og ting man kan gjøre med smartphone. Eneste kjipe er at det er noe galt med batteri og ladingen,så jeg må nødt å få ny lader. Men foreløpig lader jeg via pc:) Bengel katter er søte ja:D

 5. Grattis med ny mobil:) Ser ut som om du har kost deg den siste tiden❤

 6. regndrope sier:

  Høyrest kosleg ut! Og lydbøker er skikkeleg smart, om ein skal gjere ting ein ikkje treng tenkje over, eller reiser og slikt.

 7. Regine sier:

  Så kos med besøk!! og gratulerer med ny mobil, eg får snart ein ny i posten eg og, gleder meg!

 8. Nina-Martine sier:

  Du har i alle fall fått gjort mye denne uka:)

 9. Rebella sier:

  Gøyt innlegg:D Så koselig med nevø på overnatting. Gudsønnen min på 5.5år er ofte på overnattingsbesøk hos meg, og det er så utrolig koselig♥ Og åh, jeg liker kjempegodt lydbøker! Bengalkatter er fantastisk vakre+når det gjelder kino, var siste filmen jeg så ‘Snow white and the Huntsman’ – likte den veldig godt:) Neste punktet ditt; jeg HAR så lyst på en lignende telefon! På tide å ta steget og få skaffet seg en touch-telefon, Rebella;p Har den desidert billigste (og man får det man betaler for i det tilfellet) telefonen på markedet, ikke kamera eller internettmuligheter på den – resultat av vannskade på forrige telefonen og jeg måtte skaffe meg ny telefon kjappest mulig, men jeg hadde ikke penger til en dyrere da. Den kostet 300 kr, og haha, nå selger de dem til 200, så det sier litt om hvor lite attraktive de er;p

  • Nina C. sier:

   Så koselig at du synes innlegget var gøy:) Alltid stas med familiebesøk og særlig nevøbesøk:)De vokser jo så fort:) Har vurdert om jeg skal se «Snowwhite and the huntsman»,men har ikke fått dratt med meg noen:/ Du får slå til på telenor nå ettersom de har gratis datatrafikk ut året:)

 10. SV: Takk Nina, det håper jeg også:) Spre gjerne budskapet at jeg søker interesserte til bloggportrettet:)

 11. Caroline sier:

  Tuuusen takk for en nydelig kommentar på bloggen min, gjorde meg varm om hjertet!

 12. Siv sier:

  LIKER’Eeeeeee!!! Også så fine bilder du har tatt – spesiELT det med puuuusien!

 13. Eva Beate sier:

  Det høres ut som noen fine dager og gratulerer med ny mobil:) – det var litt trøkkete i starten da jeg byttet til smartphone også😉

  • Nina C. sier:

   Takker Eva:) Begynner å bli vant til en smartphone nå, i starten var det somsagt litt uvant:) Nå som problemet med ladingen er løst,så går det greit:)Bare å komme med tips til apps hvis du har:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s