Fotokonkurranser/Bidrag · om bilder og sånt

Fotokonkurranse- Fritt tema

Vampbea  har en fotokonkurranse gående med fritt tema og du kan lese mer om regelene for fotokonkurransen her! Frist for å delta : 29.juni 2012.

Dette bildet har jeg redigert i Photoshop(prøveversjonen) og til å være første gangen jeg pusler med Photoshop synes jeg det ble bra(øvelse gjør jo mester).

Dere kan somsagt lese mer om konkurransen og premiene her!

Reklamer

8 kommentarer om “Fotokonkurranse- Fritt tema

    1. Jupp,lastet ned prøveversjonen og etter litt prøving & feiling så greide jeg få til det til. 🙂 Er fremdeles ikke alt jeg skjønner med Photoshop,men prøver meg frem:)

  1. Kjempefint bilde! Synes det er så stilig når noe på bildet er i farge og resten svart/hvitt, men jeg får det ikke til selv. Eller jeg har ikke giddet å prøve for tror ikke jeg greier det :p

    1. Syntes jeg også:) Etter mye prøving og feiling fikk jeg det til. Går ann å laste ned prøveversjonen og ha Photoshop gratis i 30 dager:)

  2. Et flott bilde:) Jeg tror jeg skal holde meg unna Photoshop; jeg hadde sittet i timevis – så mange muligheter, hihi;p Jeg har nok med Picasa, Picknik og redigeringsmulighetene i Photobucket – jeg koser meg skikkelig med alle de forskjellge måtene man kan redigere bildene på:)

    1. Takker Rebella:) Jeg satt en dag flere timer på Photoshop,så det er ikke noe jeg kommer til å kjøpe. Men bare prøve! Anbefaler Photoscape! 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s