om høytider

Pinsehelgen

Denne pinsehelgen gikk fort over når den var fylt med tusenfryd tur, overnattingsbesøk av søte nevø, grilling ,bursdagsselskap på etterskudd for bestefaren til nevø og masse is-og bær spising.

Foruten det tilbragte jeg en del ut på balkongen å solte meg,leste videre i  en fin bok(«Mississippi» av Hillary Jordan) og så mye på «New Girl» med Zooey Deschanel.

Håper alle hadde en fin pinsehelg!

 

Reklamer

31 kommentarer om “Pinsehelgen

  1. Håper du får dratt til tusenfryd i sommer:) Var et bra gjensyn selvom jeg ikke er den aller største berg-og-dalbane entuaist:) Heldigvis er det mange andre «snille» ting å gjøre på tusenfryd.hehe:)

  1. Det var det vettu:) Var kjempe fint vær også! Greit å få nyte været som var i helgen,nå som det har blitt litt kaldere igjen osv:)

 1. Hørtes ut som en fin helg det!! Jeg hadde en fin helg, bortsett fra jobbingen på lørdag, men det har vært utrolig deilig vær!!
  Sv: Tusen takk, jeg håper vi får til en bra framføring!!
  Jeg er stor fan av Robert Downey Jr…han er bare så kjekk, og karakteren hans er også ganske morsom!
  Ja du må få lest de andre bøkene til Mehlum, de er veldig spennende, og jeg anbefaler de til alle jeg kjenner!!

 2. Beskrivelsen på en herlig Pinsehelg Nina:)) Så godt at du koser deg:)

  //Den treningen har bare vært hos oss i 3 uker, så den er veldig ny. Første gang jeg prøvde den idag, and I like it! Jeg er ikke flink til å danse og eier ikke rytme, men det er noe med å gjøe det beste ut av det og gi gass, det er alltid noen som er like rytmeløse som en selv, så da gjør det ikke så mye:)

  Hvordan går det forresten på jobb markedet?

  1. Mhm, var en herlig Pinsehelg!

   // Stilig å høre! skal sjekke ut Sh’bam en gang.:) har noen gavekort fra Elixia liggende hjemme som jeg må se å få brukt:) Så kanskje jeg kan bruke et på det:)

   På jobbmarkedet går det saaaktig, har sendt inn en del søknader men foreløpig ingen napp. Men får bare søke videre:)

 3. Så kjekt å lese at det er flere som virkelig har kost seg i pinsehelgen! 🙂 Setter virkelig pris på hver eneste dag med sol og fint vær! 😀

  1. Ja, det er alltid kjekt å lese at andre har hatt en fin pinsehelg:) Viktig å nyte hver soldag:) Selvom jeg til tider kan gå helt «ola nordmann» og klage på varmen. Er en uvane:) hehe

  1. skjønner den! Lett å bli lei tvserier, er inni en periode hvor jeg er lei av Bones.hehe. Holder på å se den fra starten av og er kommet til sesong 5.

   Men det er flott å høre at du har hatt en superduper pinsehelg:)

 4. Høres ut som en herlig pinse:) Min var også kjempeflott, bursdagsfeiring av yours truly på lørdagen+selve bursdagen og mer feiring på mandagen og alt attpåtil i fantastisk vær:D Jeg ble faktisk født på selve pinseaften for host host 17 år siden;D Ikke 35, selvom fødselsattesten så nådeløst viser det;)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s