Filmer · om underholdning

Runner, Runner.

Her om dagen leste jeg en artikkel på dette nettstedet om en kommende drama/thriller film med  b.la  Justin Timberlake og Ben Affleck  på rollelisten .

Filmen som skal få navnet «Runner,Runner» skal begynne innspillingen i Puerto Rico denne sommeren og vil få premiere iløpet av 2013.»Runner,Runner«skal handle om det anstrengte forholdet mellom stifteren av et online spilleselskap og hans protege. Med på å lage filmen er regissøren Brad  Furman(The Lincoln Lawyer), manus forfatterne Brian Koppelman  og David Levien( Rounders). Foruten det skal Leonardo Dicaprio’s produksjonsselskap ,Appian Way Productions, være med på å produsere filmen.

Det blir jo spennende å se Justin Timberlake i enda en filmrolle. Etter  å sett han i filmen som handlet om Facebooks sin start ,og hvordan det ble populær synes jeg Timberlake har vokst som skuespiller. Kan ikke si at jeg har likt alle rollene hans iløpet av de årene han har spilt,men favoritt filmene med han er «Friends with Benefits» og «The Social Network» samt i filmen «In time».

Jeg kan ikke si at jeg har sett så veldig mye filmer med Ben Affleck,men de filmene jeg har sett (Pearl Harbour ,Daredevil og Armageddon) har han spilt veldig bra.

Men det blir spennende å se hvordan den filmen blir og jeg har selv enda til gode å se filmer som  Ocean’s 11/12/13 med bl.a George Clooney og Brad Pitt i rollene. Har hørt mye bra om de filmene og manusforfatterne som er med på laget til «Runner,Runner» har stått bak den siste filmen(Ocean’s 13).

Les hvordan casino på nett funker her!

Er «Runner,Runner» noe du kunne se?


Reklamer

17 kommentarer om “Runner, Runner.

 1. Det kan kanskje bli en bra film det!! har du ikke sett Ocean 11 og 12?!? De er jo så utrolig bra 🙂 masse gode skuespillere.
  Sv: Siste fruer episode var trist og fin. Men jeg synes den slutta litt brått…de kunne godt dratt avslutningen ut i enda en episode…fått vite litt mer om hva som skjedde med dem i framtiden!

  1. Tror nok det jeg også:) Nei, jeg har ikke fått somlet meg til å se de Ocean’s filmene,men jeg får se å få gjort det:)

   //Ja, hadde nok ikke hatt noe mot om 1 episode til på FF. Litt som du sier en episode som viser hvor de er i fremtiden.

 2. Spennende! Denne må nok ses!:)
  Takk for tips!

  SV: Tusen takk! Jeg er fornøyd!:)
  Da regner jeg med at det kommer en filmanmeldelse?:) Gleder meg!!

 3. absolutt en film som kan og skal ses. Syns Ben Affleck er en kjempe dyktig skuespiller, også er det jo ikke feil at han er flott og se på også. Jeg er enig med deg ang. Justin, han blir bare bedre og bedre:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s