Fotokonkurranser/Bidrag · om bilder og sånt

Gatelangs

På bloggen Øyeblikk.net har de ofte fotokonkurranser og dagens tema er «Street Photography» ,og  fristen går ut i dag kl.23:59 for å delta. Les mer om denne ukens konkurranse her!

Dette bildet er tatt i Köln (Tyskland) i 2007 da jeg besøkte en venninne. Vi tok en dagstur til Köln for å se oss omkring og være litt turister. Vi gikk gatelangs da vi måtte stoppe opp å høre på gatemusikantene på bilde ovenfor.  Det er noe spesielt når man er på reise i et annet land å ta seg tiden til å bare gå rundt og oppleve byen.

22 kommentarer om “Gatelangs

  1. Nydelige kontraster i bildet; med luksusmerket, gatemusikantene og mannen i rullestol. Er glad for at bildet er i sort/hvitt, det måtte bare være det. Fint bilde! 🙂

    1. Takk for responsen:) Synes det var en kontrast mellom de ulike elementene i bildet. Særlig at de satt utenfor luksusmerkebutikken å spilte og tjene penger til livets opphold. Skulle ha en den i farge,men så ombestemte jeg meg 🙂

  2. Fint bilde:) Likte det i sort/hvitt:) Merkelige instrumenter de hadde også. Var mye å se på i bilde, noe som gjorde det spennende og interesant:) Ha en god helg!:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s