Bloglove · Inspirasjon og tips

Bloglove #6

Årets første bloglove innlegg kommer nå. Innså plutselig at det er over 3 måneder siden siste innlegg. For de som er nye på bloggen er det et «fast» innlegg jeg legger ut én eller to ganger iløpet av måneden hvor jeg så linker til innlegg jeg liker rundt omkring i bloggosfæren. Det kan være innlegg på nyoppdagete blogger eller fra de faste gode bloggene jeg leser. I dette innlegget skal jeg prøve på noe nytt og setter inn en Inlikz funksjon hvor dere kan legge igjen url til innlegg dere synes er fine ,som både jeg kan sjekke ut og dere andre..

Luisa har skrevet et par innlegg jeg synes alle bør sjekke ut. Les innlegg om «En annen form for solidaritet» her (hvor hun skriver om hvor fantastisk det er å være fadder ), «Varmehjerter» kan du lese om her, en kjempe fin organisasjon som er et« helt team med engasjerte mennesker som på frivillig basis samler inn og sender klær, tepper og annet utstyr til barnehjem, babyhus og fødeavdelinger over hele verden»
Kari skrivet et lite innlegg fylt med gode filmer som kommer på kinolerretet i tiden fremover. Sjekk det ut,så kanskje du finner et par filmer som du vil se!

♥ Anbefaler å følge med bloggen til Marianne (Hverdagseventyrer) ettersom hun nå er i Afrika på en liten rundreise.

♥ Sjekk ut det fine innlegget til Ida, hvor hun har fyller innlegg med blogger hun anbefaler,musikk og annet her!

♥ Sjekk Hjartesmil sitt fine innlegg om mandagen som var. Innlegget er fylt med flotte bilder fra London!

♥ Søsteren min har en fast spalte på sin blogg som heter «Bloggmote», sjekk ut det nyeste innlegget her!

Nå overlater jeg blogginnlegg tipsene til dere,og legg gjerne igjen innlegg eller kanskje blogger som dere synes jeg bør sjekke ut.  Skal komme med flere sånne innlegg når jeg får pløyd meg gjennom bloglovin listen min osv.

Klikk på bildet rett under og legg igjen url til innlegget du vil at jeg skal sjekke ut der det står «Url». Under rubrikken «Navn» kan evt. skrive navnet på bloggen du vil at jeg skal sjekke ut eller la det stå blankt.( Evt, legg igjen i kommentarfeltet hvis ikke Inlinkz funker.)


12 kommentarer om “Bloglove #6

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s