My bucketlist #009

Denne utfordringen er jeg i gang med på bokbloggen min og har lest så langt 5 bøker. Har aldri greid det før og i fjor ble det bare 25 bøker. Så jeg håper at jeg greier det i år!

Akkurat nå leser jeg «1984» av George Orwell som er kåret til en av de 100 viktigste bøkene i verden. Dere kan lese en smakebit på bokbloggen min her!

Vil også ønske følger nr 51 på bloglovin velkommen! Alltid stas å få nye følgere!♥

Om Nina C.

Jeg er en 26år gammel jente som kommer fra et lite sted kalt Gjerdrum og hittil har jeg blogget snart i 6 år. Ble ferdig med bibliotekarstudiene våren 2015. På denne bloggen finner du alt fra innlegg om hverdag,filmer,inspirasjon,tvserier,foto,viktige temaer og litteratur. Har også en bokblogg som du kan besøke på-> http://ininasbokverden.wordpress.com/ for å lese bokomtaler og tips rundt bøker. Instagram: @ninacg89/@ininasbokverden
Dette innlegget ble publisert i Bildeprosjekt(-er), My Bucketlist og merket med , , . Bokmerk permalenken.

22 svar til My bucketlist #009

 1. Hoho, det hadde vært en skikkelig utfordring for meg!

 2. Tine sier:

  Hehe dette blir bra! Jeg heier på deg! Jeg har stor tro på at du klarer det!

 3. Nina-Martine sier:

  Vet neimen ikke om jeg har lest 100 bøker i løpet av hele livet en gang. Haha😛

 4. Siv sier:

  Hurra, lykke til!! Denn var fin😀

 5. Lene sier:

  oi, jeg er fornøyd om jeg klarer så mange bøker gjennom hele livet, hehe:)

 6. Veronica S sier:

  Åh, skulle ønske jeg hadde hatt som mål å lese 100 bøker Jeg leser ca 2 kanskje 3 bøker i året. Ikke fordi jeg ikke liker bøker, men fordi jeg leser så utrolig sakte… Liker disse bucket list innleggene dine!

  • Nina C. sier:

   Koselig å høre at du liker innleggene:)Er ikke heller den som leser superrask,så det blir spennende å se om greier lesemålet på 100 bøker:D

 7. Så bra mål! Det må være helt fantastisk! Gleder meg faktisk til å bli ferdig med studiene, føler det blir mye mer lesing når jeg kommer ut i jobb:)

 8. SV: Babycall er kjempe bra, Nina.. Anbefales😀

 9. Rebella sier:

  Hmmm, her fikk jeg en idé, gitt;D Jeg skal SÅ ta denne utfordringen, og jeg kan ikke tenke meg at det vil være vanskelig i det hele tatt, for jeg sluker bøker som et helsike når jeg først begynner å lese;) Leste nesten 400sider igår i The Lying Game (leste den ut med det, altså), og den er absolutt å anbefale. Gleder meg kjempemasse til filmen kommer i slutten av mars eller en gang i april:) Jeg har lest tre bøker hittil i år og er et lite stykke uti min fjerde. Det meste jeg har lest, er fem bøker på en dag – jeg kan ikke få SAGT hvor mye jeg elsker å lese:D

 10. vestfoldgirl sier:

  Stå på det klarer du nok:) Jeg tror nok jeg hadde klart det hvis jeg ikke hadde hatt skolen. Jeg leser ganske fort, så hvis jeg først leser en bok som er bra eller spennende, går det fort unna!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s