Bildeprosjekt(-er) · My Bucketlist

My bucketlist #009

Denne utfordringen er jeg i gang med på bokbloggen min og har lest så langt 5 bøker. Har aldri greid det før og i fjor ble det bare 25 bøker. Så jeg håper at jeg greier det i år!

Akkurat nå leser jeg «1984» av George Orwell som er kåret til en av de 100 viktigste bøkene i verden. Dere kan lese en smakebit på bokbloggen min her!

Vil også ønske følger nr 51 på bloglovin velkommen! Alltid stas å få nye følgere!♥

22 kommentarer om “My bucketlist #009

  1. Åh, skulle ønske jeg hadde hatt som mål å lese 100 bøker Jeg leser ca 2 kanskje 3 bøker i året. Ikke fordi jeg ikke liker bøker, men fordi jeg leser så utrolig sakte… Liker disse bucket list innleggene dine!

    1. Koselig å høre at du liker innleggene:)Er ikke heller den som leser superrask,så det blir spennende å se om greier lesemålet på 100 bøker:D

  2. Hmmm, her fikk jeg en idé, gitt;D Jeg skal SÅ ta denne utfordringen, og jeg kan ikke tenke meg at det vil være vanskelig i det hele tatt, for jeg sluker bøker som et helsike når jeg først begynner å lese;) Leste nesten 400sider igår i The Lying Game (leste den ut med det, altså), og den er absolutt å anbefale. Gleder meg kjempemasse til filmen kommer i slutten av mars eller en gang i april:) Jeg har lest tre bøker hittil i år og er et lite stykke uti min fjerde. Det meste jeg har lest, er fem bøker på en dag – jeg kan ikke få SAGT hvor mye jeg elsker å lese:D

  3. Stå på det klarer du nok 🙂 Jeg tror nok jeg hadde klart det hvis jeg ikke hadde hatt skolen. Jeg leser ganske fort, så hvis jeg først leser en bok som er bra eller spennende, går det fort unna!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s