om min hverdag · om musikk · om underholdning

Music is the language everyone understands

Roen har senket seg i stua her hjemme og chipsen er allerede blitt tatt fram. Det er på tide med fredagskos og idag er det tvprogrammet «The Voice» som skal sees. Med «Jakten på Norges beste stemme» klistret på bildet . Jeg skal se på programmet for å sjekke ut om det blir noe å se på. Konseptet slo godt ann i USA og Nederland,og nå er det Norges tur.

/Linket

Blir spent se om dette konseptet  kan skille seg ut fra andre talentshow som «Idol»,»X-factor» og «Norske Talenter». Jeg føler at denne typen «talentjakt» er utvannet som konsept og selvom jeg titter på Idol og X-Factor er det mest av nysjerrigheten. Nysjerrigheten å se om det er noe spesielt og unik de finner av talent.

Nok talent babbel! Jeg håper alle sammen får en fin helg!

Skal du se på «The Voice»?

35 kommentarer om “Music is the language everyone understands

 1. Oi, har det allerede begynt? Synd svigerfar sitter godt plantet i godstolen og insisterer på å se et program som handler om sinnssvake biljakter :p God helg! 🙂

 2. jeg er veldig spent på programmet, men får desverre ikke sett det å som jeg er på jobb. Men er i utgangspunktet litt skeptisk til dommerene, men kan være jeg blir imponert når jeg bare får sett det. Er på tide at det er sangstemmen som skal stå i fokus og ikke utseendet.

  //takk takk, gøy med ny blogg når jeg bare finner ut av det.
  Skulle hatt facebooken innpå, men skjønner nada og bildene er et problem. laster jeg opp som medium blir de små og laster jeg opp som large, så blir de enorme.. men skal nok bli en ordning etterhvert.

 3. ser forresten at jeg må begynne å endre blogg adressen til nye bloggen og ikke den gamle:)
  ønsker deg en kjempe flott fredags kveld, og ikke minst en fortreffelig flott helg:)

 4. Sv; Da kommer du garantert til å like denne også!!

  // Hadde blitt positivt overrasket hvis The Help vinner! Og håper inderlig Michelle Williams gjør det!

  1. Så bra:) hehe. The Voice var mye bedre enn jeg hadde forventet også! 🙂 Trodde de skulle ikke skille seg noe særlig ut ifht til andre lignende talentshow. men det gjorde det! Du får ha en fin helg også!

 5. Jeg likte The Voice, er mer fair, fordi de ikke dømmer etter utseende sammen med stemmen, men kun stemmen. Kjenner en som skal være med;) Gleder meg til å se om han går videre!!

  Jeg hadde definitivt valgt Hanne som Mentor..hun er rå!

 6. jeg var faktisk publikum på en av innspillingene av neste runde etter blind auditions på torsdag, måtte skrive under for om å ikke fortelle noe, men det virker spennende men jeg er også litt imot konseptet fordi mange gode talenter faller også ut, noe vi så på det programmet vi var på innspillingen av, men for all del det er veldig spennende med noe nytt og annerledes på talentfronten absolutt.

  1. Jeg og venninnen min skulle egentlig være publikum,men så ble det ikke til. Det er jo synd når bra talent faller bort ,og det er jo alltid sånn med talentshow/jakt at noen faller igjennom de målene som dommerne har.

  1. Jeg syntes «The Voice» var et bra konsept:) Så det er bare å glede seg til fredagen som kommer.=)ellers så går det reprise ut på ettermiddagen på lørdag. Husker ikke tidpunktet akkurat nå.

 7. Synes virkelig at dette programmet sto til forventningene, og vel så det 😀 mange av deltakerne som gikk videre hadde nok ikke kommet videre dersom de var med på Idol, Norske Talenter etc. Da er det som regel kun unge og «stilige» mennesker som blir sendt videre – samme om de har talent eller ikke virker det som da :S Ikke at deltakerne som gikk videre på «The Voice» er gamle og stygge, men du skjønner hehe.. de kom videre utelukkende grunnet stemmen, og et slikt konsept har jeg lengtet etter 😀

  Mine favoritter så langt er Aleksander Walmann som sang «A-Team» og en med briller som jeg ikke husker navnet på hehe 😛

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s