Inspirasjon og tips · om min hverdag

Some Polyvore love

The Evil Queen Invites you to her ball| Once upon a time
Once Upon a Time | Emma Look
Dream Big
2012 here I Come
Har postet noen Polyvore sett jeg har skrapet sammen før,men fikk lyst å vise de nyeste settene på min polyvore profil. Det er fint å ha et sted å bare teste ut looks og «leke» seg litt. Drømmer er gratis og så er polyvore også. Er ikke så ofte der innom,men hender jeg får lyst å mikse sammen noen klesplagg i et collage/sett.
Ehm, som dere kanskje ser jeg litt i «Once upon a time» modus og de to øverste er inspirert av «The Evil Queen» og » Emma Swan».
Onsdagens planer er enkle som så og på planen står lese bok,se litt på TV(Les: Once upon a time/CSI:NY m.m) og slappe av. Snøen har begynt å dale ned igjen og det er best å holde seg inne.

Håper dere får en fin onsdag!

btw: Så har jeg lagt til en «jeg selger» side på menylinjen min ovenfor. Jeg kommer til å selge ting og tang fra der istedenfor epla butikken min. Fant ut at jeg kom til å tape litt penger der pga provisjonen + 5 kr de tar pr vare du selger. Kan hende jeg legger til varer når jeg får bedre utvalg der senere.

Publisert den 18.januar 2012 @ 15.45

Reklamer

37 kommentarer om “Some Polyvore love

 1. Det var det mye fint. Morsomt med OUaT-antrekkene! Elsker den serien, selv om jeg fremdeles ikke er helt over det som skjedde før jul… Haha! Jeg lever meg gjerne litt for mye inn i seriene jeg ser på. Det kan umulig være sunt.

  1. Takk:) Blitt helt oppslukt av OUaT. Men har ikke kommet mer enn episode 5 eller 6. (so no spoilers:P ).hehe. Du er ikke alene om å leve deg inn i serier. Jeg griner når noen dør og blir lei meg lenge etter.

 2. Så flink du er til å sette sammen plagg, kjempe fint. Og jeg likte setningen, drømmer er gratis og så er polyvore og. En fin plass å være kreativ å drømme seg bort blant flotte klær og accessories:)

 3. //Jillian er flink ja, men er glad hun er på video og ikke hjemme stua. Så henne på biggest looser og hun er streng, hehe:) men det er jo det som gir resultat:)

 4. Vil ha absolutt alle plaggene! Så mye fint!! Har blitt bitt av Once Upon A Time selv, og greide selvfølgelig ikke å holde meg trofast til det norske sendeskjemaet, har snart sett alle episodene :p

  1. hehe,så bra:) Skulle gjerne hatt en større lommebok. Ser ikke på hvor mye de plaggene koster når jeg putter de sammen på settet hos polyvore. Men enkelte at tingene koster en del tusen norske kr.:O hehe.
   Jeg greide heller ikke å følge det norske sendeskjemaet for Once Upon a Time. Tror jeg er på episode 5 eller 6.

  1. 🙂 Så fint å høre! Elsker den serien! Har en liten crush/forelskelse gående på «Prince Charming». hehe. Har fått han som bakgrunns bilde på mobilen min også<3 hahaXD

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s