om underholdning · Tvserier

Tvserienyheter#1

Tenkte jeg skulle starte en ny spalte her på bloggen som heter tvnyheter(tvnews) hvor jeg presenterer nyheter om ulike tvserier og rykter samt mye annet. Jeg er vel over normalt interessert i tvserier og tenkte det ville være fint å ha en spalte eller fast innlegg å dele det via. Kan ikke si om si om det blir en ukentlig eller månedlig greie,men det vil tiden vise.

→ABC sin nyeste sitcom «Work it» som følger to menn som kler som ut som kvinner blir kansellert etter 2 episoder grunnet mye kritikk fra interesse organisjoner for lesbiske/homofile og transkjønnede. Tvseertallene har også dalt nedover etter premieren.

(Linket) Foto: AP/ABC

→Ettersom ABC kansellerer «Work it» blir det igjen plass på sendeskjemaet for den tredje sesongen av «Cougar Town». Det er fremdeles uvisst når sesong 3 av serien blir sendt,men det blir iløpet av året. Det er har vært lenge spekulert om det blir noe mer «Cougar Town» ettersom showets tredje sesong hadde fått sitt faste antall episoder halvert .

(linket)

→Alle som fulgte tvserien «The Nine lives of Chloe King» og ble skuffet etter at den ble kansellert midtveis i sesongen kan igjen se et lite håp ettersom tvselskapet vurdere å lage en film . ABC Family sier at ««We are actually on the verge of putting a movie into development». Hvis alt går et planen så kan alle Chloe King fans glede seg til en kommende film.

 

→Tvserien «Flashpoint» eller som den heter på Tvnorge «Spesialstyrken» kommer tilbake på amerikanske tvskjermer.Kansellerings spøkelse hang over den kanadiske politiserien som følger et team med spesialtrente politi, i fjor høst etter at CBS sa at de ikke kommer til å sende en ny sesong av serien.

Men heldigvis så har et annet  tvselskap (ION) sikret seg de fire først sesongene av serien og ble  så fornøyd over responsen i USA at de bestilte en ny sesong av politiserien. Det er uvisst når den femte sesongen er å se i USA(og I Norge etterhvert),men produksjonen av den femte sesongen begynner neste måned.

(Linket)

→Det populære tvserien «Extreme Makeover: Home edition» hvor Ty Pennington er programleder, hadde sin siste episode i serien den 13.januar 2012. ABC har besluttet å avslutte programmet,men  sier at fansen kan glede seg til spesial episoder som sendes av og til. Når disse spesial episodene blir sendt er uvisst.Tvserien går på TV3 her i Norge ,og det har vært  9 sesonger av  tvserien.

(Linket)

→Det sirkulerer en del rykter  på nett om at HBO skal legge til ytterligere 2 sesonger  på det store fantasy dramaet «Game of Thrones».Men somsagt er dette foreløpig bare rykter . Tvserien ble fornyet til sesong 2 i fjor våres etter den ble godt mottatt i USA.

Her hjemme i Norge har den gått på Canal+Serier,men sesong 1 av serien har begynt å gå på NRK3 nå.

Det var det av tvnytt jeg kom over i denne omgangen, og all informasjonen er hente fra denne siden samt artikkelen her!

Andre nettsteder du kan hente tvserienytt er bl.a Serienytt.no og Seriefreak.org

Publisert den 16.januar 2012 @ 20:38

30 kommentarer om “Tvserienyheter#1

  1. Følger ikke med på alle sammen her,men hender jeg ser på Cougar Town og Flashpoint elsker jeg å se på. Game of Thrones har jeg ikke få somlet meg til å se. Tenkte å kanskje lese bokserien først.Men vi får se!:)

 1. Åååh, dette hørtes sikkelig spennende ut Nina! 🙂 Sepsielt for meg som aldri (nesten) ser på tv og tvserier… Da blir det kjekt å følge med å få anbefalt noen 🙂

  1. Mhm. Ble litt trist å høre det. Liker å følge med på hva de gjør og de utretter mye fint:) Det går ikke en episode uten at jeg gråter en skvett:Phehe

 2. JA! Cougar Town!! 😀 Nå ble jeg litt glad, hehe. Synes det er lite komedie ute og går på skjermene (nett-tv) nå..Eneste seriene jeg følger med på nå handler vel gjennomsnittlig om død og fordervelse 😀

  Sv: Okei. Tror jeg er på episode 5 nå (once upon a time). Da skal jeg faktisk vurdere å følge med den på på tv heller.

  1. 🙂 Ble fornøyd jeg også. Har ikke fått somlet meg til å se sesong 2 ennå.Men sparer litt:) hehe.

   //aha,tror jeg er på episode 4 jeg. Men kan hende jeg også følger med videre på tv eller netttv.=)

 3. Du kan MYE mer enn meg. (Selv om det ikke skal så mye til, haha :p) Sick. Jeg kan ingenting om sånt… Cougar Town er da morsomt, hihi!

 4. Mye tv-nyheter her 🙂 Jeg ser på cougar town iblant, men ikke så mye av det andre! Har begynt å se på Once upon a time, det er den eneste nye jeg ser på, og den liker jeg godt 🙂

  1. Kom over en del denne gangen:) Følger ikke så mye med på Cougar Town,men skal begynne å se igjen det tapte 🙂 Once upon a time er en kjempe bra serie:)

  1. Ble lei meg jeg også:) En veldig bra serie! Men somsagt skal ABC ha sånne spesial episoder nå og da. Men det er uvisst når de kommer.

  1. Det er synd at det ikke blir noe meer Extreme Makeover:Home Editon:( Gleder meg til å ta igjen det tapte med Cougar Town. Har falt av lasset litt,men da blir det flere episoder å glede seg til:)

 5. Work it var jo dødskul. Dumt den forsvant, men jeg elsker jo Cougar Town, så jeg er vel egentlig rimelig fornøyd med enda en sesong. Kult innlegg Nina 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s