om bilder og sånt · om høytider · om min hverdag

So this is Christmas

Da har jeg endelig fått satt meg ned ordentlig foran pcskjermen. Torsdagen(altså i går) gikk fort over med nevøen på besøk,siste rest av julegavehandel og juletrepynting.  Nevøen min ville gjerne overnatte én dag til ,og det passet bra at vi pyntet juletreet før han la seg. Det var kjempe koselig familie event(for å si det sånn) og treet ble seende kjempe fint ut etterhvert.

Må bare beklage at jeg har vært treg med å svare på kommentarer og besøke dere som legger igjen kommentarer eller er på besøk bare.  Pcen min begynner å gå på siste verset og den funker litt sånn når den vil med tanke på internett. Hatt denne bærbarepcen i snart 4,5 år og iløpet av de årene har det vært 2 reperasjoner.Så hvis jeg ikke gir lyd fra meg så vet dere hvorfor.

Fredagen kommer moren til nevøen min (svigerinnen min) for å både hente ham,men også prøvesmake julemiddagen. Så det blir kjempe koselig! Nå gjenstår det bare å finne julestrømpa mi så den kan på mystisk vis fylt opp med godteri og annet stæsj til julemorgen.

Håper dere får en kjempe fin Lille Juleaften!

Publisert den 23.desember 2011 @ 02.00

Reklamer

15 kommentarer om “So this is Christmas

  1. Koselig med familien på besøk i jula. I år skal min mamma og mine to søstre feire jul sammen med oss. Gleder meg masse. Den 29 skal vi på familieselskap på Øyvind sin side. Gleder meg masse til det også.

    1. Jupp,det var koselig med julebesøk:)

      Ja,man kan alltid håpe at julenissen har tatt på seg spanderbuksene denne jula:) Får nok spare opp til pc så jeg får det en gang på ny ået:) Du får ha en fin juleloggeferie:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s