Bursdager og andre festligheter · om bilder og sånt · om min hverdag

Helgen

Da tar jeg litt helgepause fra bloggen ettersom den blir fylt med både bursdagfeiring på forskudd(faren min fyller år neste uke) og overnattingsbesøk fra nevø.Så jeg ville bare titte innom for å ønske alle en riktig god helg!

 

Hvordan ser din helg ut?

Vil også tipse at jeg har skrevet en bokomtale på bokbloggen,og den kan du lese her!

Publisert den 3.desember 2011 @ 14.00

Reklamer

40 kommentarer om “Helgen

 1. Min helg skal tilbringes foran TVen! De siste årene har jeg blitt litt av en sportsidiot, og det er nesten umulig å få dratt meg vekk fra TVen når det er langrenn/skiskyting/hopprenn på NRK. Vintersport FTW!

  1. Jupp,tror det blir en fin helg! Håper du også får en fin hegl!

   Koselig med skravlekveld med venninner! Blir ofte sent da! hehe. Kos deg med håndballkamp idag, skal se om jeg får sett noe innemellom middag og kaker idag. På bursdagsfeiringer er ikke tvkassa på dessverre,ellers så ville jeg sitte foran tven å sett på håndballkampen:)

 2. Så moro at du var på forsiden av vg!! hvordan kom du deg dit egentlig, sendte du mail til han Magne?! Jeg leser jo til eksamen jeg da i helga…har lest om pedagogisk grunnsyn og historien til funksjonshemmede barn i barnehagen. Nå tror jeg at jeg tar kvelden, orker ikke mer i dag!! Ha en riktig god helg 🙂

  1. Ja, det var kjempe morro å komme på forsiden(liten stund). Vet ikke hvordan han Magne fikk nyss om innlegg,men kan hende noen tipset han om det .Ellers så har jeg også sendt tips til andre blogger han burde sjekke ut. Du får ta deg en pause eller to iløpet av helgen!

  1. Takk:) Skal kose meg! Ja, det er en del bursdagsfeiring på høst/vinteren. Har ikke link til den side, er bare en rubrikk nederst på vg nettsiden som oppdateres et par ganger pr dag.

 3. Høres ut til å være en bra helg! Håper du har fått kost deg 🙂
  Selv har jeg tilbringt helgen på jobb (nattevakter), så har egentlig kun jobbet og sovet 🙂

   1. Så bra; synes det alltid er kjempekoselig med bursdager 🙂 Kan ikke klage; har vært utrolig rolig på jobb og har fått ryddet og vasket masse her hjemme – ikke så gøy, men godt å få gjort 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s