om min hverdag

Questions and Answers part 2

Da er på tide med andre delen av svarene på spørsmålsrunden jeg hadde gående i forrige.  Del 1 kan du lese her!

Part 2

Hvilken bok har du lest flest ganger?
Den boken jeg har lest flest ganger må vel være «Go Ask Alice» .


Hva er den verste filmen du har sett?
Faktisk en skrekk film som heter «The Unborn» . Trodde den ville være bra,men endte med jeg satt å lo av mesteparten av filmen.

Hva er det kjæreste du eier?
Ipoden min<3  Musikk hører jeg både på før jeg legger meg, mens jeg leser, sitter på bussen eller går tur.  «Dør» ipoden min kommer jeg nok til å spare opp til en ny ipod. Hatt min i snart 5 år og den lever fremdeles i beste velgående!

Hvorfor blogger du? Jeg blogger for å få luftet topplokket mitt, få skrevet om mine interesser og ting som opptar meg. Jeg begynte å blogge for å holde venner og kjente oppdatert om min hverdag. Jeg har bare blitt mer glad  å blogge og jeg har blitt kjent med flinke bloggere. Føler blogging er et fint felleskap og man får nye bekjentskaper gjennom blogging.

Har du tenkt noe mer på bokblogg? 
Det har jeg og bokbloggen min er oppe å går på http//ininasbokverden.blogspot.com ,og dere kan følge bokbloggen via bloglovin her!


Hvilke blogger må du lese og hvorfor? Har mange blogger jeg følger, men har noen faste jeg må innom hverdag. Det er Kari, Søsteren min sin blogg,Nina m , Hverdagseventyrer, Hege og Luisa. Føler de bloggene dekker det jeg ser etter i blogger og er alle unike!
Sjekk flere blogger jeg leser her!

Musikktips?   Anbefaler alle å sjekke ut Jarle Bernhoft! Har hørt gjennom den nyeste cden hans ,og sanger som «Choices» , » Stay with me»,» Good intentions» samt » C’mon» er favoritter!

Om utdannelse ikke hadde noe som helst å si, har du tenkt noen yrker du kunne tenke deg?  Forfatter. Jeg elsker å skrive og jeg har faktisk begynt på et skriveprosjekt. Skal skrive mer om dette senere!

Dine beste kjøp i 2011?  hehe, sitter her som et spørsmål jeg. Har ikke kjøpt noe særlig «nyttig» jeg kan liste opp. Men jeg kan vise frem den kule lille bamse høytaleren jeg kjøpte på Handysize (Byporten). Den er liten,»handy» og kan taes med overalt. Jeg trodde lyden skulle være dårlig pga den er ikke den største,men den funker bra! Perfekt når du skal på reise og vil ikke ha med cdspiller eller en diger høytaler til Iphonen/Ipoden/mp3 spilleren din.

Finnes på Handysize (kr 99). I fargene gul,rose og blå. Kan kobles til Pc, Telefon, Ipod m.m

Hva liker du aller best med julen?  Å være sammen med familien,spise god mat og at samholdet knyttes bedre i julen.

Hva er det du ønsker å jobbe med, hva er drømmen din (enten den er oppnåelig eller uoppnåelig!) ?
Etter jeg sluttet med studiene mine ved UiO så har jeg ikke brukt så mye tid å tenke på fremtiden. Høres kanskje merkelig ut ,men jeg var utslitt og lei. Så jeg trengte en pause fra tanker om studier og fremtidsspørsmål. Men pausen har vært godt og jeg har smått begynt å tenke på ulike muligheter.

Ville du meldt deg på reality program?
Hmm,det spørs hvilken type.  Ikke noe Paradise hotel, Big Brother eller Fristet. Men kanskje  Farmen.

Hvis du kun kunne spise en ting i en uke, hva ville det vært?
Kylling .. Elsker retter med kylling og jeg blir aldri lei!

Hvor i verden kunne du tenke deg å bo?:)
Kanskje litt klisjé svar,men jeg ville bodd i USA.

Takk for alle spørsmålene i denne runden!Håper alle får en fin onsdag!

psst: Jeg er «Ukens leser» hos Kari sin blogg! Kjempe koselig idé eller spalte hun har begynt med! Sjekk ut innlegget her!

Publisert den 30.november 2011 @ 18.31

Reklamer

13 kommentarer om “Questions and Answers part 2

  1. SV: Jeg la ikke merke til at Stephanie Meyer var med i filmen. Var hun statisk? Men jeg viste ikke hvordan hun så ut, måtte google når du spurte. Og kan ikke si jeg husket å ha sett det ansiktet? Om hun var gjest i brullupet eller noe sånt??? Hadde nok ikke lagt merke til det uansett 😉
    Nå skal det også innrømmet at dette med Jacob i bar overkropp er litt tull, men vi «voksne» damene hadde det jo litt gøy i kinosalen da 😉

  2. Bare så du vet det: Go ask Alice er faktisk ikke skrevet av en ung jente, men av en psykolog som ville «skremme» ungdom fra å bruke narkotika. :p Den ble skrevet under pseudonym.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s