om bilder og sånt · om bloggen · om min hverdag

Familyweekend

Ville bare stikke hodet innom internett og bloggverden å si at jeg nå kommer til å være litt fraværende.Værtfall denne helgen. Etter farsdagen forrige helg så ville en søt liten gutt(nevøen min) ligge over,men pga det var skole dagen der på så kunne han ikke det.Så denne helgen blir det tatt igjen og vi får en liten overnattings gjest på  6 år.

Lørdagen går fort over ettersom det blir Harry-tur kombinert med overnattingsgjest. Så da blir det ikke mye å se til pcen akkurat! Men jeg skal prøve å få til litt blogglesing og kommentar godkjenning!  Søndagen blir det familiemiddag.

Så helgens stikkord er familie! Koselig det!

Innemellom det skal jeg prøve å få lest det nye nummeret av «Streetstyle» og få slappet av med musikk samt litt lesing i «The Secret dreamworld of a Shopaholic» av Sophie Kinsella. Så jeg har nok å fylle helgen med for å si det trygt! Kjekt med sånne helger til tider!

Men jeg håper alle får en super helg! Vi sees igjen på mandagen!

 

I mens kan dere sjekke ut bokomtalen om boken «The Help» av Kathryn Stockett på bokbloggen min! Skulle publisere bokomtalene om » Etter dansen» av Gunnhild Corwin og «Sjiraffens tårer» av Alexander McCall Smith iløpet av helgen,men jeg skal ha dem klare til mandagen!

Publisert den 19.november 2011 @ 02.09

 

Reklamer

27 kommentarer om “Familyweekend

    1. Aw,tusen takk siv! koselig sagt! Tok det bilde på vei til butikken,og der så jeg en fugl som ikke fløy unna når jeg trakk fram kamera. hehe. Jeg har litt «må-ta-bilder-av-fugler» mani til tider.

      Skal kose meg med familien! du får ha en fin helg!

  1. Kos deg med familiehelg, det høres veldig koselig ut 🙂 Søsteren min har kjøpt Streetstyle til meg i norge, så gleder meg til å lese det! Jeg digger Camilla Pihl 🙂

  2. Tilbaketråkk: As time goes bye |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s