Filmer · om bloggen · om litteratur og bøker · om underholdning

Footloose

Idag skal jeg ned til Lillestrøm for å få sett filmen «Footloose» med Nina M. Jeg har ikke sett originalen med Kevin Bacon fra 1984 eller noe. Men jeg har vært nysjerrig på filmen helt siden den kom ut og vil gjerne sjekke ut den.

Linket

Blir vel litt småshopping ettersom lønnen fra messejobbingen i oktober måned kom tikkende inn. Det var ikke mye å skryte av,men nok til at jeg får begynt litt på julegaver. Men når pengene kommer tikkende inn klør det litt fingrene etter å få kjøpt fine neglelakk jeg har sett på beautybay.com. Nå skal jeg prøve å få vært flink å styre unna så lenge jeg greier! De har virkelig billige neglelakker og rimlig frakt til Norge. Så for en neglelakkoman som meg er det et mekka å være!

Bokbloggen som jeg snakket om å opprette i dette innlegget  har jeg etter mye omtanke opprettet. Etter positiv mottakelse fra dere har jeg bestemt meg for å teste dette ut. Somsagt skal jeg tipse dere om bra bøker her også,men fokuset for litteratur og annen bokrelaterte ting vil bli flyttet der. Dette er noe jeg har ønsket  lenge,men ikke har turt å begynne på noe nytt.  Litteratur og bøker er noe som opptar meg mye,og hvorfor ikke ha et lite sted å få alt bokrelaterte tanker få slippes fri på?

Bokbloggen skal jeg presentere senere,den må pimpes litt opp før jeg slepper den løs. Blir spennende å få egen blogg til det. Bokomtalene om «The Help» av Kathryn Stockett, «Etter Dansen» av Gunnhild Svenning Corwin og snart «Sjiraffens tårer » av Alexander McCall Smith kommer til å bli presentert der! Selvfølgelig skal jeg tipse dere når det skjer!

Linket

Jeg håper dere alle sammen får en kjempe fin onsdag!

Hva er dine onsdagsplaner?

Publisert den 16.november 2011 @ 13.07

Reklamer

18 kommentarer om “Footloose

 1. Sv: Jada, det er det, men ikke idèelt når vi bor oppå annen familie. Men som sagt, så er det ikke så lenge før vi bor alene 🙂 Takk, takk – det virker helt greit. Ingen som presser, ihvertfall, og det er jo bra. Huff, ikke godt å høre at moren din har problemer med det 😦 Håper hun får det innvilget da! Vet det er veldig vanskelig.. noen i familien til Seb har 4 ulike sykdommer, men allikevel fått avslag på uføresøknad mange ganger. Fikk det igjennom nå da, enda han har vist i mange år at han ikke er i stand til å jobbe. Helt sykt! Lykke til for mamman din da! 🙂

  Psoriasis er også noe dritt, altså 😦 Er det kortisonsalve, eller? Opplever du å få veldig tynn hud av den? Ja, det er slik jeg har det, også. Blir bra, så dårlig, så bra og deretter dårlig igjen. Sånn går det, liksom. Men blir du bedre når det er varmt og tørt i været, eller?

  1. Nei, det kan jeg skjønne. Men dere får se frem til dere skal flytte for dere selv:) Hun venter å høre om hun har kommet på sånn arbeidsavklarings sted,eller hva det heter. De skal sjekke somsagt om hun kan jobbe osv.
   Nav er ikke like forståelsesfull alltid. Skjønner at de må virkelig sjekke ut folk ettersom det er folk som utnytter systemet. men jeg mener når fastlegen selv skriver om leddgikten og at det går utover arbeidsevnen,så begynner man å lure på om NAV bare utsetter ting. Men vi får se videre hva som skjer:)

   Er litt usikker om den salven jeg bruker er kortison eller ikke. Hender jeg får tynn hud og får veldig lett sår samt sprukket hud. Jeg merker at det blir lettere om sommeren om vinteren.
   Så hender det hvis jeg stresser mye blir utbruddene verre.:S

 2. Let us know what you think! Selv har jeg sett orginalen og syns den er kjempebra, derfor blir man litt skeptisk til nyinnspillinger. Men for all del, kan være kjempebra den!

 3. Ble i alle fall positivt overrasket av filmen, det er alltid bra!

  Sv; Nei, trenger å være frisk!

  // Da er det bare å go for it!

  // Jepp, du må bare se positivt på det og stå på videre i jobbsøkingen!

 4. Tilbaketråkk: Sun vs Ice |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s