om bloggen

A New Look.. New Begining

Som de fleste kanskje har merket har jeg drivet med bloggdesign igjen og mye av grunnen er vel at jeg følte det var på tide å få litt forandring. Etter mye om og men så gikk jeg får en mer renere og enklere (kanskje minimalitisk) look enn det jeg hadde i utgangspunktet tenkt på. Men jeg likte resultatet etter jeg fikk fikset litt i sidemenyen og ordnet med en header.

Litt før og etter bilder:

Før:

Etter :

Eneste som kanskje blir omstillingen er vel at bildeformatet(maks str for å laste opp bildet på dette designet er 480 istedenfor 548 px). Men det får gå!

Det enkle er som oftest det beste!

Onsdagen gikk bra og overnattingsgjesten(nevøen min) er for lengst i soveverden mens jeg skriver dette innlegget. Jeg burde vel også legge meg ettersom jeg har på følelsen at han kommer til å stå ganske tidlig. Jeg er et dovendyr og B-menneske av natur til tider.

Håper alle hadde en fin Onsdag!

 

 

Publisert den 3.november 2011 @ 01.33
Reklamer

20 kommentarer om “A New Look.. New Begining

  1. WOOOOOW! Det må jeg si, Nina!! Dette ser så avanser ut!! Det eneste jeg kan si, er kanskje noen piksler lengre header? Men det er såååå ryddig her, blir helt satt ut 😀 FIINT!! TOMMEL OPP 😀

    1. Tusen takk Siv:) Er ikke mye html koding og sånt jeg har gjort,det er jo forhåndslagret. Men jeg har fikset header og puttet ting i sidemenyen:) Headeren er litt lengere,men tynnere. Men trenger ikke store greiene:)

    1. Tusen takk:) Er litt avhengig av det også,men prøver å å bli vant til denne her:) hehe Størrelse forholdet er 712X80 px. Det forrige designene jeg har hatt har det vært over 800 bred px,og minst 100 px i høyde. Men fikk lyst å prøve et annet et!:) Så lenge jeg ikke har eget domene på wordpress.com,får jeg ikke endret str.

    1. Takk:) Ja,det var litt annerledes enn jeg vanligvis går for. Prøver å bli vant til det selv,hehe:P Blir aldri heeelt fornøyd,men har fundert lenge på dette ferdigdesignet,og tenkte jeg skal prøve det litt.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s