Inspirasjon og tips · Reise og Livsstil · Tema

Drømmereisemål #1

//linket
Da har vi kommet til enden av min drømmereisemål liste og jeg skal senere lage et fint samle innlegg hvor dere har alle reisemålene på et innlegg(så slipper dere å rote dere vekk på bloggen etter de 9 andre drømme reisemålene mine)

Litt fakta om USA:

USA, offisielt Amerikas forente stater (engelsk United States of America) er et land i Nord-Amerika. Landet er en forbundsrepublikk bestående av 50 delstater, forbundsdistriktet District of Columbia (som også er hovedstad og er bedre kjent under navnet Washington, D.C.) og en rekke mindre territorier. De 48 delstatene som utgjør det kontinentale USA grenser til Canada i nord og Mexico i syd.

USA har et areal på 9 826 630 kvadratkilometer. Det gjør USA til verdens tredje største land, etter Canada og Russland, og omtrent på størrelse med Folkerepublikken Kina. USA har rundt 310 000 000 innbyggere, noe som gjør landet til verdens tredje mest folkerike, kun forbigått av Kina og India.[les mer her]

//linket

Det  absolutte drømmemålet mitt er selvsagt USA. Foreløpig er det bare med drømmen og kanskje når jeg får meg jobb så kan jeg begynne å spare unna til en reise. Jeg har familie i USA på min mors side(hennes kusine og fettere + barna deres igjen). Sist moren min var i USA var det  på  begynnelsen 60 tallet da hun var 13 år gammel.

Foto:Privat//moren min er ytterst til høyre i dette bildet.

Når jeg først kommer meg ditt vil jeg gjerne besøke mine tremeninger og moren min sine kusiner og fettere. Vi har ikke hatt annet kontakt enn via email og brev veksling. Så det hadde vært koselig å sett de i «virkeligheten».

Foto: Privat // Et bilde fra USA oppholdet til moren min og hennes foreldre.

Andre steder jeg gjerne vil besøke er Washington D.C, New York,Chicago, Miami, L.A, San Francisco og kanskje Seattle(the home of the starbucks). Man kan vel ikke unngå å være i USA uten å prøvd «the mother road» eller «Route 66».  Ikke må jeg glemme Yellowstone Nasjonal Park ,Grand Canyon eller Disney World. Er sikkert mange andre ting som jeg har glemt å skrivende øyeblikk,men tips gjerne meg om flere ting å gjøre i USA.

//linket
//linket

Har noen av dere vært i USA? Noen tips?

14 kommentarer om “Drømmereisemål #1

 1. Kan vel mildt sagt si jeg har vært i USA ja. Men har enda ikke sett alt jeg aboslutt MÅ få med meg!

  Og jeg må virkelig få skrevet mitt siste drømmereisemål også, har ikke hatt tid de siste ukene!

  1. hehe,det kan du godt si:) Vi får dra ditt en gang sammen når vi får spart opp eller at jeg kommer å besøker deg når du en gang flytter ditt. Så kan vi ta roadtrip!

  1. Ja, det er jeg enig i. Usa er for alle og enhver! 🙂 Har også veldig lyst å besøke NY .Etter å sett mange GG episoder er det som er første mål på liste hvis jeg kommer meg en gang ditt.

 2. Usa er jo en eventyrverden for de fleste vil jeg tro. Fantasienes verden, drømme. Vil tro de har noe for alle. Disney hadde nok fått et besøk av meg;)

 3. Jeg har «bare» vært i New York, men har veldig lyst til å se mer av dette landet. Drømmen er å ta en roadtrip på et par måneder.
  Jeg elsker å reise, og jeg har en egen sparekonto som jeg hver gang jeg får tak i penger setter inn ett beløp på. Kanskje ikke mye, 1000 kr nå og 100kr da. Men det blir mer og mer der etter hver 😉 Prioriteringene mine er ofte å heller bruke de på reise i stede for å kjøpe f.eks klær, sminke og dyre hudpleieprodukter 🙂

  1. Så spennende da:)
   Kjempe god idé å ha en reisekonto. Tror jammen meg jeg skal opprette en når jeg begynner å jobbe. Eller hvis jeg får jobben:) Venter fremdeles på svar!

 4. Jeg har vært i Usa to ganger, i New York, Chcago og San Francisco. Jeg elsker Usa, og skal helt klart tilbake, det er mange steder jeg har lyst til å besøke!!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s