om bilder og sånt · om min hverdag · om mine følelser og tanker · På godt & Vondt...

Little break ahead

//linket

Denne helgen tar jeg meg en bloggfri helg og lar bloggen få litt pause også. Nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg føler jeg ikke har nok inspirasjon til å blogge. Føler jeg trenger litt pause også! Pausefølelsen har kommet snikende på og jeg tenker det er på tide med en pause. Føler i det siste at det har blitt mer kvantitet enn kvalitet på mine innlegg og det er også en av grunnene til jeg tar en minipause.

//linket

Kommer kanskje litt brått på etter flommen av innlegg i det siste,men føler at det går mot slutten av inspirasjon og for mye av det «gode» er ikke bra heller. hehe.

Ting går litt opp og ned for min egen del. Det hender jeg har dager hvor jeg føler meg som et tomt skall og dager hvor humøret er på topp. Føler bare for å være ærlig med dere som titter innom . 


Håper alle får en fin helg i vente! Titter selvsagt innom for godkjenne kommentarer og besøke både dere som legger igjen kommentarer & de faste jeg må innom.

//linket

 

 

 

 

Reklamer

47 kommentarer om “Little break ahead

  1. Tusen takk Johanne:) Greit med en liten pause for å få litt avstand til bloggen. Så kan jeg få inspirasjon til nye innlegg 🙂 Håper du også får en super oktober!

 1. Sv: Vi er ikke heeelt der med Terra Nova enda, men skal se hvertfall 2 episoder før vi bestemmer oss for om vi gidder se videre 😀 ..Og Burn Notice kan anbefales!!

 2. Hei! Veska koster tilsammen rundt 900 kroner tror jeg, med frakt og toll og alt sammen. En veske for livet, så den er nok verdt de pengene 🙂

 3. Skjønner deg, utrolig slitsomt å blogge egentlig når man ikke har noe inspirasjon i det hele tatt eller om man bare er tom for ord. Håper du får litt inspirasjon igjen snart da 🙂 *Sender gode tanker under skallet ditt 🙂

 4. Får håpe du får igjen lysten!
  Ta en liten pause, det pleier og hjelpe, snart kribler du i fingrene etter og skrive nye innlegg skal du se 🙂

 5. Det er greit med en pause innimellom, når man føler at det virkelig går trått! Ha en fin pause, så håper jeg du kommer fort tilbake! 🙂

 6. Ta en velfortjent pause, la den inspirere deg sammen med tussemørket og høsten som kommer! så kommer du sterkere tilbake og vi lesere er her;) i allefall jeg;)

 7. Håper du har en fin pause da 🙂 Og at inspirasjonen komme tilbake til deg. Blogging er viktig å gjøre ut fra ens egne følelser, ikke ha så faste rytmer på det, men heller blogge når man vil og om hva man vil. Jeg har erfart da at det blir mer kvalitet enn kvantitet, og det er jo det beste 🙂

  1. Takk, har hatt en fin helgepause. Føler blogglysten komme tilbake,og har savnet litt å blogge og å skrevet noe.hehe^^, Skal prøve å til en litt mer «blogg når jeg føler for det» rytme. Blir fort når man skal skrive noe hver dag at inspirasjonen forsvinner.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s