Inspirasjon og tips · om nyheter · Tema

Go pink!

//linket

I Oktober måned kommer du ikke unna uten å lest eller sett noe som har med Rosa Sløyfe aksjonen å gjøre. En kjempe fin kampanje/aksjon som er for å viste støtte både for de som er/har vært rammet av brystkreft,men du hjelper også med i kampen mot brystkreft!

Om aksjonen:
Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som er rammet, øke kunnskapen om brystkreft og å samle inn penger til forskning og andre brystkreftrelaterte prosjekter. Takket være forskningen overlever stadig flere. Men videre forskning er nødvendig for tidlig oppdagelse, bedre behandling og økt overlevelse.

Vis omtanke – bær en rosa sløyfe i oktober

Rosa sløyfer og andre rosa produkter selges hos våre samarbeidspartere og i vår nettbutikk. Du kan også kjøpe en rosa sløyfe til din mobil, eller til ditt profilbilde på Facebook. 

[les mer her!]

I fjor desember så var jeg til undersøkelse på A-hus pga jeg hadde funnet en kul som ikke ville forsvinne og var litt øm. Det var heldigvis ikke noe å bekymre seg over ettersom det var bare var fettkul/at vevet hadde hopet seg litt sammen. Derfor er det viktig å sjekke brystene dine hver måned,helst etter du har hatt menstruasjon.Lær mer forebygging og behandling av brystkreft her!

//linket

Dere har kanskje også sett på bloggen her nå har blitt en anelse mer rosa, men har ikke blitt noe «rosablogger» og dette er kun for å vise min støtte og solidaritet gjennom oktober måned. Jeg har støttet også litt i år med både kjøp av sløyfer og støttet via mobilen også.

Stikk innom rosesløyfe aksjonens nettsider for lese mer om aksjonen og hvordan du kan være med å hjelpe! Klikk her !

 

12 kommentarer om “Go pink!

  1. Så fint at du promoterer dette på bloggen din! Har laget et rosasløyfe negledesign og kommer nok til å lage noen flere med rosa inspirasjon denne måndten. Brystkreft har vært mye i familien så dette er et nært tema for meg

    1. Kunne ikke la vær å gjøre det. Er en fin sak og god aksjon,og jeg har vært år støttet opp mot det. Kreft generelt er en fryktelig sykdom og jeg for 3 mnd en begravelse til nabo som gikk tapt for kreften.
      Kjempe bra at du lager rosasløyfe negledesign!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s