Bloggportrett 2011

Bloggportrett 2011 #31

Mandagen er kommet for å bli og som vanlig fremover(så lenge det er påmeldte) på mandager er det bloggportrett. Denne mandagen presenterer jeg Maren sin hverdags/moteblogg. Les mer under!

  • Navn: Maren Opdahl
  • Alder: 17år
  • Sivilstatus: Singel
  • Skole/jobb: Går på Olav Duun Videregående skole (andreklasse) og jobber som frilansjournalist i lokalavisen, Namdalsavisa (NA)
  • Hobby/Interesser: Mye av fritiden min går til jobben som frilansjournalist, så skriving er en stor del av mine interesser. Mote og sang er også noe av mine største hobbyer. Jeg skriver sanger selv og jeg driver aktivt med sang. 
  • Bloggadresse/hjemmeside: www.marenopdahl.wordpress.com
  • Antall unike lesere pr dag(ca.) : Det varier veldig, men før jeg la ned bloggen i en periode hadde jeg mellom 1000-2000 unike daglig. Nå ligger det på 500-1000.

Hvor lenge har du blogget? Jeg har blogget siden 2008. Jeg startet på blogg.no, men jeg var lite fornøyd med blogg.no og bestemte meg derfor for å starte på wordpress.com. Jeg har blogget på wordpress.com fra 2010.

Hvorfor begynte du å blogge? Grunnen til at jeg startet var vel at jeg er ekstremt glad i å skrive, pluss at jeg elsker å provosere folk med det jeg skriver. Først hadde jeg en skjult blogg, som en mer personlig dagbok, før jeg bestemte meg for å åpne den for alle.

Hva handler bloggen din om(hvilken type blogg: personlig,mote,foto osv)? Bloggen min handler om mote og min hverdag.

Bloggnavnet,hvordan kom du fram til det? Navnet kom jeg på selv. Jeg blir ofte kalt «motenørd» og fant ut at «fashiongeek» var det perfekte navnet for meg og bloggen. Det er kort, men får lett frem at bloggen handler om mote.

Har du noen blogger du må inn hverdag? Ja! Jeg må innom www.ulrikkelund.com, www.seaofshoes.com og www.fashiontoast.com

Har du noen livmotto eller leveregler? Ja, jeg er veldig selvironisk og lever derfor etter mottoet:  ikke ta livet alt for seriøst, for ingen kommer ut av det i live uansett!»

Beskriv deg selv med 3 ord? Selvironisk, kritisk og dum-snill.

Nevn tre filmer som liker godt og hvorfor? Animasjonsfilmen «Se Opp», fordi den er hysterisk morsom. «Dum og dummere», fordi den får meg til å le uansett humør og «My sisters keeper», fordi den er helt nydelig. Den setter ting i perspektiv og får deg til å innse at livet er ingen selvfølge.

Har noe noen favoritt tvserier som du aboslutt må få med deg? Jeg er verdens største TV-slave, men noen serier jeg bare MÅ se er Gossip girl, Pretty little liars og 90210.

Har du noen favoritt artister/sangere? Hvorfor liker du de? Jeg har egentlig ingen favoritter, men hører en del på bandet «The Script» og «Jason Derulo». Grunnen til at jeg hører på disse er vel at de alltid har et budskap bak sangene sine.

Har du noen fremtidsdrømmer? Min aller største drøm er å jobbe som motejournalist i Vogue. For da hadde jeg hatt mulighet til å kombinere de to tingene jeg liker, nemlig skriving og mote.

Nevn tre av dine favoritt bøker og hvorfor du liker de? Jeg har lest veldig lite bøker, men jeg har lest alle bøkene til Caandace Bushnell og jeg elsker de. Hun er en fantastisk forfatter og måten hun skriver på får meg til å ikke greie å stoppe med lesingen når jeg først har startet.


Hvis du skulle ha vært et dyr, hvilket dyr ville du ha vært og hvorfor? Jeg ville vært en løve, for de er så majestetiske.

Hvilken verdensdeler har du besøkt?(eks: Europa,Asia o.l) Jeg har bare vært i Europa, men jeg har besøkt alle landene i Europa.

Hvis du kunne dratt ut i verdensrommet, hvilken planet ville du besøkt? Jupiter, for den har en så fin ring rundt. Haha!

Tre ting du må alltid ha med deg i veska når du går ut av huset:
Mobil, snus og bankkortet mitt.

 

Takk til Maren for at hun ville være med på bloggportrettet på min blogg! Har du lyst å være med er det bare å sende mail til : blogg.ininasverden@gmail.com og merk mailen med «Bloggportrett». eller kan du melde deg på dette innlegget HER!

Bilder: Alle bildene er linket!

Reklamer

15 kommentarer om “Bloggportrett 2011 #31

  1. Tilbaketråkk: Takk, Nina! | fashiongeek

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s